cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Find et casual jakkesæt i 2019

Skal du finde et afslappet jakkesæt at gå i - uden at det bliver alt for formelt?
30. juli 2019 kl. 09:05 Af Toejeksperten.dk

Annonce

Vi har samlet 3 gode råd til køb af et afslappet jakkesæt samt 3 jakkesæt, der passer til en afslappet hverdag. Vær især opmærksom på pasformen, stoffet og hvad du skal bruge det til.

Det skal være rart at gå med jakkesæt - helst ikke for stift og forretningsorienteret. Det svære er at finde et jakkesæt, der matcher netop dette behov. For de fleste jakkesæt du kan købe, er højtidelige og stive. Vi giver dig derfor nogle gode råd til at finde det helt rigtige jakkesæt til de afslappede stunder.
Vi har fundet de løse klæder frem og fundet (sponseret link) jakkesættet til dig.

1. Råd: Find det rigtige materiale og stof
Der er to specifikke stoftyper, som vi råder til at vælge, hvis du skal have et afslappet jakkesæt. Det er:

- Uld
- Hør

Det vigtigste er, at kvaliteten er i orden, når du skal finde et jakkesæt. Et jakkesæt burde således aldrig bestå af 100 % polyester - da det er et syntetisk materiale. Uld og hør er to af de bedste kvalitets naturmaterialer, du kan finde.
Uld har rigtig mange gode kvaliteter. Er jakkesættet fremstillet i et vævet uldstof med tynd tråd, jakken og bukserne, er det særligt behagelige at have på - også i koldere vejr.
Vælger du et jakkesæt fremstillet i uld, er det vigtigt at vide, at det ikke må blive vasket i vaskemaskinen, men skal vaskes på et renseri.
Jakkesæt af hør er til de varme sommerdage. Det utroligt lette og luftige naturmateriale udleder hurtigt varmen fra kroppen, da fibrene i hør ikke isolerer på samme måde, som f.eks. uld gør til koldere tider.
Med et jakkesæt af hør skal du kunne lide det krøllede og mindre stive stof - hvorfor det ikke bør anvendes ved meget formelle lejligheder. Under de rette omstændigheder bliver rynkerne i sættet en del af charmen ved dette jakkesæt.

2. Råd: Lad din intuition være din fornuft - også med farver og mønstre
Det lyder måske som en kliche. Men hvis du skal have et afslappet udtryk, må du også have en afslappet tilgang til valget af accessories. Det betyder derfor, at både jakke, bukser, skjorter, mm. ikke behøver at ligne hinanden eller have den samme farve.
Det mest afslappede er rent faktisk at blande farver og mønstre med hinanden. Tag et mørkegrønt eller burgunder farvet jakkesæt og match det med en stribet eller ternet skjorte, trøje eller lignende på.
Når det er sagt, skal det passe dig, og du skal føle dig tilpas i det. Er du kommet over denne barriere, kan du bare slå dig løs i det store udvalg af tøj.

3. Råd: Find et jakkesæt til de fleste formål - så sparer du penge
Du skal helst købe et jakkesæt, som du kan bruge til flere forskellige lejligheder. Prøv derfor at forestille dig hvordan jakkesættet kunne passe til resten af din garderobe, når du prøver det. Jakkesættet er som udgangspunkt aldrig et sæt, hvor overdel og underdel nødvendigvis skal passe sammen. Det er i langt højere grad to stykker tøj , der passer godt sammen med mange forskellige slags tøj.

Her er 3 afslappede jakkesæt
1. Slim fit jakkesæt fra Lindbergh
Afslappet jakkesæt fra Lindbergh. Bukserne er klassiske habitbukser med pressefolder og paspolerede baglommer med knapper. Foran lukkes med knap og skjult lynlås. Jakken er i klassisk snit og lukkes med to knapper foran. Der er to slidser bagpå for ekstra bevægelsesfrihed og fire knapper ved ærmegabet. Jakken har desuden tre inderlommer.
Jakkesættet er lavet i slim fit, så det sidder en smule tættere til kroppen end ved regular fit.

2. Behageligt jakkesæt fra Lindbergh
Mintgrøn jakkesæt til de lyse og glade dage. Med denne farve får kontraster som hvid og sort den helt rigtige betoning. De rene, trendige linjer giver dig en god figur. Det gøres med et par klassiske habitbukser i et lidt tættere fit og en jakke med to sidelommer og et klassisk snit. Jakken lukkes til med to knapper og har fire manchetknapper i ærmerne.

3. Ternet jakkesæt fra Lindbergh
Blåternet jakkesæt fra Lindbergh. Bukserne er klassiske habitbukser med pressefolder, som lukkes med knap og skjult lynlås, og som har paspolerede baglommer med knapper. Jakken er i klassisk snit og lukkes med to knapper og har to slidser bagpå for ekstra bevægelsesfrihed.

Tøjeksperten har butikker i knap 100 byer. Kom ind og bliv inspireret til dit næste jakkesæt i din nærmeste Tøjeksperten.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsnet får et løft i 2020 01. december 2019 kl. 21.30

AF: VALDEMAR HVIDBERG ALBAN

Så er det nok! 01. december 2019 kl. 17.10

AF: BJARKE ROSENKILDE

Marcus Knuth, en kommende… 29. november 2019 kl. 13.08

AF: BJARKE ROSENKILDE

Skraldespansk 29. november 2019 kl. 12.51

AF: JOHN WENNERWALD

Kriminelle bandemedlemmer… 24. november 2019 kl. 21.50

AF: BJARKE ROSENKILDE

Bedstemor med slag i! 21. november 2019 kl. 18.21

Annonce