cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Find kreativiteten frem og giv en god gave

Når man skal give en god gave, ønsker man altid at komme op med det bedste af det bedste, men for mange er det desværre rigtig svært, da kreativiteten halter. At være kreativ er i princippet slet ikke så svært, det handler blot om at benytte sig af de rigtige værktøjer fra værktøjskassen for at finde den bedste mulige gave overhovedet. I dette indlæg deler vi en række værktøjer, som du kan benytte næste gang du skal ud af finde en god gaveide til ham eller du holder af.
02. december 2020 kl. 13:46 Af Geniale Gaver

Annonce

Mangler du yderligere inspiration efter du har været indlægget igennem, kan du søge efter flere gaveideer her.


Benyt dig af nedenstående værktøjer

Vi har gjort det nemt for dig, og har opstillet en række værktøjer som du kan benytte dig af herunder. Bemærk at disse råd er generelle og du skal have dig selv med i hele gavejagten – det er trods alt dig der skal købe dem, men tag gerne udgangspunkt i vores opstillede tips.

1) Tænk personligt
Det første som man kan gøre når man skal finde en god og kreativ gave, er at tænke personligt. På den måde bliver man helt automatisk nødt til at være en smule kreativ, da man begynder at tage udgangspunkt i modtagerens personlighed og interesser. Sådan tvinger man sig selv til at tænke i nye veje, end hvis man blot går ned til bestseller-hylden, for så at tage udgangspunkt i dette. En bestseller-gave betyder ikke at den passer på alle, det er blot et produkt som der er solgt meget af – dette betyder nødvendigvis ikke at det er en god gaveidé.

2) De sjove sammensætninger
En anden ting man kan gøre når der skal gives en kreativ gave, er at tænke på sjove sammensætninger. Mange tænker i fulde beløb og enkle produkter, men ofte kan en gave blive meget mere interessant, hvis man sammensætter flere forskellige ting – og især hvis der er en rød tråd imellem de forskellige ting. På den måde fremmer det kreativiteten og hele spændingsniveauet ved at modtage gaver – dels fordi der er flere pakker at lukke op, dels fordi der er tænkt over den idé man kommer med.

3) Den sjove søgen
Det sidste tip i forhold til at give kreative gaver, er bedst egnet til de mindste. Det kan være at man laver et nummer ud af gemme gaverne forskellige steder i huset, eller haven – lidt ligesom når der skal findes påskeæg til påske for at sætte tanken lidt i perspektiv.
Et afsluttende tip som du kan bruge, er at gå sammen med andre familiære relationer når gaven skal gives. Dette gør både at man får et større budget til at lave en sjov og anderledes gave, men man kan også bruge hinanden til at øge kreativiteten – for måske har den anden part tænkt en tanke, man ikke selv har tænkt og vice versa.

Annonce

God gavejagt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Historisk bymidte i Maribo… 04. marts 2021 kl. 21.37

AF: SØREN LEVIN BØCKHAUS THORMANN

Roses skal, dem der roses bør 04. marts 2021 kl. 11.30

AF: PERNILLE KRUSE PEDERSEN

Haveæstetik er vejen frem 03. marts 2021 kl. 19.31

AF: MARTIN WOUTERS

præsentation fra formanden… 03. marts 2021 kl. 09.45

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov igen 02. marts 2021 kl. 14.07

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov 01. marts 2021 kl. 11.48

Annonce