cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Fire gode råd til det perfekte hjemmebibliotek

De fleste mennesker har en forestilling om, at et hjemmebibliotek kun er noget som er at finde på store herregårde, hvor der er ild i pejsen, en lille bar med whiskey i glassene og reolerne er fyldt til randen med opslagsværker om dyrkning af eksotiske plantesorter.
30. august 2019 kl. 13:06 Af Halbergs.dk

Dette er ikke tilfældet. Du kan sagtens skabe det perfekte hjemmebibliotek, som vil sætte jalousi i enhver læsehest, og følger du disse fire gode råd er der ikke lang vej igen. Du skal dog huske, at hvis du vælger at have et hjemmebibliotek på loftet, er det vigtigt at (sponseret link) isolering af skunk er lavet optimalt for at forhindre kold luft i rummet.

Skab en hulestemning
For de fleste bogorme er der intet bedre end at krybe i skjul i en hjemmelavet hule, mens regnen siler ned udenfor. Denne stemning kan være svær at skabe, men så absolut ikke umulig. Hvis du ikke har et helt rum, som du kan anvende som bibliotek, kan du ved hjælp af en væg til væg reol skabe samme effekt. Mal reolen sort for at skabe en følelse af omsluttethed, og stabl så alle dine bøger i den orden, som du finder mest praktisk. Du kan derefter sætte et maleri op på reolen og find så den mest behagelige lænestol. Du har nu skabt et hyggeligt læsehjørne i dit hjem, hvor du kan finde ro med dine yndlingsbøger.

Find din lokale snedker
Bøger kan være pladskrævende og ukurante i størrelsen, og derfor er det ikke altid optimalt med den klassiske reol som står fladt op ad væggen. Det er derfor altid en mulighed for den kreative læsehest at finde den lokale snedker, og sætte ham i arbejde. Du kan ved hjælp af denne løsning finde plads til alle dine bøger, men samtidig skabe en illusion om, at din reol var indtænkt i rummets opbygning helt fra start. Dette medvirker til at give rummet en harmonisk sammensætning, mens du kan nyde godt af alt den plads du har skabt til dine andre møbler.

Udnyt dine dørrammer og trappeopgange
Du kan ofte finde en masse uudnyttet plads rundt omkring i dit hjem, hvor du kunne opbevare dine klassiske favoritter. Derfor skal du tænke ud af boksen, og tit finder du en masse plads rundt om hjemmets døre, hvor du kan opsætte reoler til dine bøger. Dette giver også et billede af herskabelighed og elegance. Du kan også finde uudnyttet plads ved din trappeopgang, som i mange hjem ofte er et dødt område. Denne plads kan ofte ikke rumme en egentlig indretning, men det er den perfekte plads til dit lille hjemmebibliotek. Det er altså både en praktisk løsning i forhold til udnyttelse af pladsen, men samtidig kan du, hver gang du går op og ned af trapperne, nyde synet af dine bøger.

Til den lille lejlighed
Er du i en situation, hvor der er småt med plads, kan du udnytte højden i rummet. Ved at sætte reoler under loftet hele vejen rundt i rummet, kan du hver dag nyde synes af alle dine bøger, uden at du skal investere i store reoler, som fylder for meget i din hverdag.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

10 år siden 26. juli 2021 kl. 08.40

AF: JOHN WENNERWALD

Nye tider 18. juli 2021 kl. 23.19

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: JOHN WENNERWALD

Spærretid nej tak 12. juli 2021 kl. 11.16

AF: BØJE HANSEN

Til Leif Jensen, Følfodvej… 10. juli 2021 kl. 09.34

AF: JOHN WENNERWALD

# Me too 04. juli 2021 kl. 22.34

Annonce