cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Fire gode råd til renoveringen af dit badeværelse

Der kan være mange forskellige grunde til, at du skal renovere dit badeværelse. Det kan være, at der er en familieforøgelse på vej, og der nu mangler et ekstra badeværelse, eller du kan endelig have fundet motivationen til at renovere dit drømmebadeværelse, som du har tænkt på, siden du flyttede ind. uanset grunden, kan det hurtigt blive et uoverskueligt projekt, og derfor er det en god ide at finde nogle guidelines, som kan hjælpe dig igennem processen.
06. november 2019 kl. 15:54 Af Jydsk Vindueskompagni

Annonce

Uanset hvilken type af renovering du skal lave, er det dog vigtigt at huske et godt indeklima, og der er mange typer af (sponseret link) vinduer på markedet til lige præcis dette job. I denne artikel finder du fire gode råd til, hvordan du får dit drømmebadeværelse.

Første råd: Udnyt pladsen
Et badeværelse komme i mange forskellige størrelser, men de fleste har det til fælles, at der ikke er uendeligt med plads. Det er derfor utrolig vigtigt, at du udnytter pladsen på dit nye badeværelse optimalt. Dette kan du gøre ved at finde lyse farve og fliser til dit badeværelse, så rummet virker større. Det andet kan ske gennem planlægning af, hvordan din bruseniche skal sættes op, og hvor stor din håndvask skal være. Det er altså op til din planlægning, hvor meget plads til bevægelse og luft, du efterlader, efter alle andre nødvendige elementer er sat ind.

Andet råd: Kun fantasien sætter grænser
Det er kun din fantasi, som sætter grænser i forhold til din renovering. Du kan og skal derfor tænke kreativt. Når du skal finde møbler, som passer til dit nye badeværelse, kan du også tænke tanker omkring speciallavet håndværk. på grund af de tit skæve mål på badeværelset, kan det være en god ide at skabe møbler, som passer specifikt til dine mål og behov. Dette er selvfølgelig den dyrere løsning, men det er også en løsning, som du vil blive glad for på længere sigt.

Tredje råd: Professionel hjælp
Medmindre du er en uddannet VVS mand, eller du har stor erfaring indenfor renovering af toiletter og vandrør, er det bedst at lade dette job ligge i hænderne hos professionelle. materialerne som du kommer til at benytte vil koste det samme, uanset om du benytter en professionel, eller du selv sætter det op. Du skal dog huske, at hvis du laver fejl, kommer du til at betale dobbelt, når du skal ringe efter en professionel VVS’er for at fikse din fejl.

Fjerde råd: Lys, lys, lys
Når du renoverer dit badeværelse, skal du huske, at dit badeværelse er et mindre rum, hvor der ikke er meget naturligt lys, som det du finder i din stue. Du skal altså vælge overflader som spreder det lys, som du får udefra, men også det lys som du vælger at sætte kunstigt op. Dette vil gøre, at rummet virker meget større end, end hvad det egentlig er. Det vil samtidig også gøre, at rummet virker mere sanitært og behageligt at være i.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God og sikker sommerferie! 12. juli 2020 kl. 22.42

AF: KENNETH WINTHER

Katastrofe kurs 12. juli 2020 kl. 22.03

AF: TOM AHLQVIST

Det Falsterske Diges holdbarhed 12. juli 2020 kl. 20.57

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

Annonce