cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Flamingo isolering giver store besparelser

Der er store besparelser at hente på varmeregningen, hvis man vælger at hulmursisolere med flamingo isolering - og det uanset, hvordan huset bliver opvarmet.
29. oktober 2018 kl. 14:05 Af Dansk-efterisolering.dk

Annonce

Flamingo er fremstillet ved en særlig proces, som giver det en utrolig høj isoleringsevne og samtidig en utrolig lethed.
Ved brug af flamingo til hulmursisolering, hvad end det sprøjtes ind som granulat eller i form af flamingokugler, opnås en meget lav varmeledningsevne. Dette skyldes blandt andet, at flamingo har et meget stort indhold af luft - faktisk består flamingo af 98% luft og kun 2% polystyren. En yderligere fordel ved flamingo isolering(sponseret link) i hulmuren er, at flamingo har en høj resistens over for fugt, og optager dermed ikke fugt i nær så høj grad, som mange andre isoleringsmaterialer - altså er boligen yderligere sikret mod fugtskader i både inder- og ydermur.

Til trods for alle fordelene ved hulmursisolering med flamingo, bør man være opmærksom på en enkelt ulempe, nemlig at flamingo er brandbart. Inden panikken spreder sig, kan det dog nævnes, at risikoen er utroligt lav, så længe flamingoen er omgivet af ikke-brændbare materialer, som eksempelvis inder- og ydermuren, der som oftest er bygget op af sten, som ikke er et brændbart materiale, og man kan derfor roligt benytte isolering flamingo til at isolere et hus.

Flamingo er et utroligt billigt isoleringsmateriale, og så er det muligt at søge statsstøtte, når man får hulmursisoleret med flamingo - der er således penge at hente, ved isolering eller efterisolering med flamingo.
Flamingo isolering vil derfor være en meget fordelagtig investering, og laver man en udregning med prisen på hulmursisolering med flamingo, statsstøtten og de penge der bliver sparet på varmeregningen ved god isolering af huset, vil man hurtigt opdage, at investeringen i flamingo isolering kan være tjent hjem igen allerede efter et par år.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Vi opretter eget vikarbureau 21. april 2019 kl. 22.43

AF: FÆLLESRÅDET FOR SAKSKØBING OG OMEGN

Stop udvidelsen af… 18. april 2019 kl. 09.25

AF: TOM AHLQVIST

Guldborgsund kommuneplan 2019-2031 17. april 2019 kl. 10.06

AF: MARTIN WOUTERS

Hvorfor forvaltes landets… 15. april 2019 kl. 20.15

AF: JOHN WENNERWALD

Mette F. står fast 14. april 2019 kl. 19.43

AF: BO BRIKS RICHARDT

Kasper Rougs troværdighed 10. april 2019 kl. 17.28

Annonce