Annoncørbetalt indhold

Annonce: Flere danskere streamer som aldrig før

Sponsoreret indhold i samarbejde med Waoo

I dag har størstedelen af verden valgt at tage streamingkonceptet til sig – og det er ikke helt uden grund.

Når du benytter dig af streamingtjenester, kan du nemlig selv vælge, hvad du vil se, når du vil se det. Waoo streaming giver dig mulighed for at samle alle dine streamingtjenester i ét abonnement til yderst fordelagtige priser.
Streamingtjenester har aldrig nogensinde været så populære at anvende, som de er i dag. Tendensen er kommet for at blive og derfor har Waoo udviklet en streamingløsning til dig, der ønsker en god internetforbindelse og et bredt udvalg af underholdning – til en fordelagtig pris.

Danmarks bedste internet
Waoo Fibernet er blevet kåret til bedst-i-test 8 år i træk. Det betyder, at du får en hastighedsgaranti, når du vælger at benytte dig af internettet. Hvis du i forvejen er på udkig efter et streamingabonnement og gerne vil sikre dig en god og stabil internetforbindelse, bør du undersøge muligheden for at få Waoo Fibernet.
Hvis du bor i et område, hvor du har adgang til fibernettet, kan du nemlig også benytte dig af Waoo Streaming. Denne tjeneste giver dig adgang til et hav af fordele og muligheder, når du streamer i hjemmet.

Saml dine streamingtjenester
Hos Waoo har du nu mulighed for at samle alle dine streamingtjenester i ét abonnement. Det giver dig automatisk adgang til attraktive rabatter på de forskellige streamingtjenester, og du får samtidig meget mere at vælge imellem.
(Sponseret link): Waoo lancerer ny streamingpakke, hvor du kan vælge imellem to forskellige løsninger:

- Waoo Streaming Film & Serier Family

- Waoo Streaming Film & Serier Basic

Det kan hurtigt blive kedsommelig at streame det samme program hver evig eneste gang og derfor er udvalget som regel ikke helt ligegyldigt. Derudover har en hel familie sjældent de samme interesseområder, hvilket stiller større krav til streamingmulighederne i hjemmet.
Hvis du ikke vil gå på kompromis med dine underholdningsmuligheder i hjemmet, kan du nemt købe dig adgang til et begivenhedsrigt univers. Med Waoo streaming er det kun fantasien, der sætter grænser for, hvad du og din familie skal se den pågældende dag.

Waoo streaming – Family eller Basic?
Med Waoo’s familiepakke kan alle i hjemmet få adgang til Viaplay, TV2 Play, Dansk Filmskat og Min Bio på forskellige enheder. Det er pludselig blevet gjort muligt at lade humøret bestemme, hvad der skal streames – hver evig eneste gang.
Derudover giver Dansk Filmskat også adgang til nye film i samlingen hver weekend, som du og din familie kan hygge jer med i sofaen. Hvis børnene ikke finder filmene interessante, kan de lade sig underholde af Min Bio som er skabt af Nordisk Film. Hele familien vil altså få direkte adgang til fire forskellige platforme til intet mindre end 199 kroner om måneden.
Du kan også fravælge børneunderholdningen i dit Waoo-streamingabonnement, hvis det ikke er relevant for dig. På denne måde sikrer du dig stadig en pakke, der passer perfekt til dig og dine behov – altid uden afbrydelser.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • waoo-annonce