cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Flere og flere danske modebrands stormer frem

Før i tiden har det været de helt store modehuse, der har været båret af både de kongelige, de kendte og alle andre, der er blevet set op til i den store modeverden. Det er dog noget, der har ændret sig. For selvom vi stadig kan se de helt store mærker blive båret, og der stadig er mange af os, der bruger dem med stor interesse, så er der en anden tendens, der også viser sig for tiden. Og det er tendens til at bære tøj designet af de danske modedesignere som for eksempel Stine Goya – og det kan der være flere gode grunde til.
17. august 2020 kl. 15:23 Af BA 10

Annonce

Den danske stil rammes

Stine Goya tilbyder et bredt udvalg af de nyeste og de lækreste styles inden for den højeste mode. Det betyder, at der bliver gjort op med nogle normer inden for tøjet, og alle styles sammensættes på kryds og tværs med lækre items for at nå frem til det mest trendy look. Og det er netop det, som mange af de danske modedesignere har til fælles. De rammer noget af den stilsans, der hersker herhjemme, og det er der mange unge især, der har fået øjnene op for.


Det handler om kvalitet frem for kvantitet

Efterhånden som der er komme et stigende fokus på, hvordan vi alle går klædt og generelt, hvordan vi ser ud, så bliver der nemlig også brugt mere tid på at nå frem til det hele rette udtryk. Og det betyder, at der hellere købes få velvalgte items fra blandt andet de lidt dyrere, danske modesignere frem for at der indkøbes stort af tøj i en ringere kvalitet og uden sans for brands. Og det er netop derfor, at et brand som Stine Goya i dag stormer frem. Lyder det spændende? Så (sponseret link) find alle Stine Goyas nye og lækre styles her.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Den historiske kulturarv… 20. oktober 2020 kl. 09.43
Kom nu videre 20. oktober 2020 kl. 08.49

AF: JOHN WENNERWALD

Nåede du det, du ville? 18. oktober 2020 kl. 22.02

AF: MARTIN WOUTERS

digelaget og kommune vil… 17. oktober 2020 kl. 16.16

AF: MARTIN WOUTERS

falck sidste arbejdsdag i Guldborg 15. oktober 2020 kl. 15.46

AF: LINDA SOMMER

Velkomstporten til Danmark 13. oktober 2020 kl. 20.14

Annonce