Annoncørbetalt indhold

Annonce: Flere og flere danske modebrands stormer frem

Før i tiden har det været de helt store modehuse, der har været båret af både de kongelige, de kendte og alle andre, der er blevet set op til i den store modeverden. Det er dog noget, der har ændret sig. For selvom vi stadig kan se de helt store mærker blive båret, og der stadig er mange af os, der bruger dem med stor interesse, så er der en anden tendens, der også viser sig for tiden. Og det er tendens til at bære tøj designet af de danske modedesignere som for eksempel Stine Goya – og det kan der være flere gode grunde til.

Den danske stil rammes

Stine Goya tilbyder et bredt udvalg af de nyeste og de lækreste styles inden for den højeste mode. Det betyder, at der bliver gjort op med nogle normer inden for tøjet, og alle styles sammensættes på kryds og tværs med lækre items for at nå frem til det mest trendy look. Og det er netop det, som mange af de danske modedesignere har til fælles. De rammer noget af den stilsans, der hersker herhjemme, og det er der mange unge især, der har fået øjnene op for.

Det handler om kvalitet frem for kvantitet

Efterhånden som der er komme et stigende fokus på, hvordan vi alle går klædt og generelt, hvordan vi ser ud, så bliver der nemlig også brugt mere tid på at nå frem til det hele rette udtryk. Og det betyder, at der hellere købes få velvalgte items fra blandt andet de lidt dyrere, danske modesignere frem for at der indkøbes stort af tøj i en ringere kvalitet og uden sans for brands. Og det er netop derfor, at et brand som Stine Goya i dag stormer frem. Lyder det spændende? Så (sponseret link) find alle Stine Goyas nye og lækre styles her.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon