mit folketidende klub folketidende cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Flere online låneselskaber tilbyder højere lånebeløb

Det har i mange år været muligt at låne penge på nettet.
29. oktober 2018 kl. 22:30 Af Basisbank.dk

Annonce

Det er der intet nyt over. Hvad der dog synes at blive mere udbredt er, at du i dag kan låne større beløb på nettet. Indtil for et par år siden har det kun været muligt at låne store beløb i banken. Skal du låne 250.000 kr. Til at købe en ny båd, så var det også en tur i banken, der stod for døren - i dag kan du dog sagtens låne penge i denne størrelses på nettet.
Det skyldes særligt, at det er blevet mere normalt at optage lån på nettet. Som følge af dette er der i dag en større efterspørgsel på online lån. Det har medført, at konkurrencen er blevet mere intens og priserne derfor også er faldet. Som følge af lavere priser, kan det i dag godt betale sig at optage et stort lån på nettet, hvilket ikke var tilfældet for få år siden. Ønsker du at låne f.eks. 250.000 kr. online, så klik ind her (sponseret link).

Hvorfor ønsker danskerne at låne penge online?
Der er mange årsager til, at danskerne vælger at låne penge på nettet frem for i banken. I mange tilfælde er det dog noget, der handler om, at det er markant nemmere. Det er ikke svært at blive godkendt til et lån på nettet, hvilket ikke er tilfældet for et banklån. Derfor er der også en markant bedre chance for, at du får lov til at låne 250.000 kr. til køb af en båd hos en online långiver sammenlignet med at låne i banken.
Det er dog vigtigt, at du er opmærksom på, at det ikke er alle långivere, der er villige til at låne større beløb ud. Mange vælger at fokusere på mindre lån, der strækker sig op til f.eks. 25.000 kr. Hvis du gerne vil låne 25.000 kr., så har du rigtig mange muligheder. Det er dog ikke helt tilfældet, hvis du vil låne f.eks. 250.000 kr. eller måske endda mere end dette. Der er dog flere långivere, der begynder at låne større beløb ud.

Du kan låne penge til alle formål online
Hos en online långiver bliver der ikke stilles spørgsmål ved, hvorfor du vælger at låne penge. I langt de fleste tilfælde har de blot interesse i at sikre sig, at de får deres penge retur og tjener penge på det. Hvis du blot kan bevise, at du er i stand til at betale lånet tilbage, så er det ikke noget problem for dig at få lov til at låne penge til netop dét formål, du har i tankerne - uanset om det er en ny båd eller et nyt fjernsyn.
Hvis du har intentioner om at optage et større lån, så er det ikke udbydere som VIVUS og Ferratum, du skal lede efter lån hos. I stedet er det aktører såsom Basisbank(sponseret link), der bør være i fokus hos dig. Hos Basisbank er der faktisk mulighed for at låne helt op til 500.000 kr., hvilket er ét af de ganske få steder, det er muligt. Det er dog vigtigt, at det gøres klart, at uanset dit lånebeløb, så skal du vælge din långiver med stor omhu.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: CHRISTIAN ENEMARK

Børnefamilie valgte… 14. november 2018 kl. 16.03

AF: LINDA SOMMER

Tag ansvar for styrke… 12. november 2018 kl. 01.13

AF: JOHN WENNERWALD

Anoreksi og forældrerollen 11. november 2018 kl. 22.44

AF: PER JOHANNES ESKILDSEN

Svindel og humbug 11. november 2018 kl. 00.46

AF: LILLI RUTHERFORD

Hvor er vi heldige i Guldborgsund 10. november 2018 kl. 16.03

AF: LILLI RUTHERFORD

Hvorfor skriver I om… 10. november 2018 kl. 13.22

Annonce