Annoncørbetalt indhold

Annonce: Flere vælger møbler med ergonomi og miljøet i centrum

Det er ikke kun virksomheder som tænker i ergonomi og miljø, når der skal handles kontormøbler til arbejdspladsen.

Også i danske hjem ses der lige nu en stigende tendens, hvor førnævnte parametre spiller en væsentlig rolle i vores valg af møbelinventar. Spørger man flere virksomheder i møbelbranchen, så vil de nikke genkendende til, at efterspørgsel på denne type møbler er vokset igennem de seneste par år. Men hvad skyldes egentlig denne trend og ændring i vores købsadfærd?

Ifølge GoGreen Aarhus er miljøet og vores helbred kommet mere i centrum. Flere danskere har f.eks. et hjemmekontor. Når dette skal indrettes med kontormøbler er det vigtigt at vi har en kontorstol som passer på vores ryg og læn. Herudover et hæve sænkebord fremfor et skrivebord, så vi kan stå op i løbet af dagen. Samtidig tænker vi generelt mere på, hvordan de produkter vi køber påvirker miljøet og hvilke materialer der blev brugt til at fremstille dem. Vi bevæger os uden tvivl mod en sundere og grønnere livsstil og det har stor indflydelse på vores forbrug.

Miljømærkede møbler vinder indpas hos danskerne
Undersøgelser viser med andre ord, at flere danskere går målrettet efter møbler som er bæredygtige med omtanke for miljøet. Udviklingen har blandt andet betydet, at der i dag findes flere store kæder så som Møblér, der også forhandler svanemærkede møbler til hjemmet. Det kan f.eks. være senge fra mærket Jensen men også mange sofaer, lænestole, reoler og borde bliver nu produceret i miljørigtige materialer. Ifølge de store butikker har efterspørgslen kun taget til i styrke igennem de seneste år. Det er derfor meget sandsynligt, at der vil komme mange flere at disse grønne produkter på markedet i de kommende år.

Genbrug og brugte kontormøbler er fortsat meget populært
Der er ingen tvivl om vi tænker mere på miljøet i hverdagen. Ikke nok med sorterer vi vores skrald, vi genbruger også i højere grad de møbler vi har, det tøj vi går i osv. Også indenfor kontorbranchen har der nærmest været en eksplosiv efterspørgsel på brugt inventar. Det hænger måske også sammen med, at virksomhederne er blevet bedre til at sælge dem. Det er jkOffice i Aarhus bl.a. et godt eksempel på, der har stor succes med, at istandsætte kontormøbler som kombinerer nyt og brugt. F.eks. får en kontorstol et nyt sæde, et hæve sænkebord en ny bordplade, en reol nye hylder osv. De møbler der langes over disken kan derfor næsten fremstå som nye, selvom der er tale om brugt. Det gør både produktet mere spiseligt at se på og så kan kunden spare en hel del.

Ergonomiske og miljørigtige møbler er med andre ord kommet for at blive. Produkterne kan både fås til stuen, værelset, kontoret og stort set hvilket som helst rum i vores hjem. Om vi vil se en fortsat stigende efterspørgsel på disse produkter i fremtiden er svær at spå om. Der er dog ingen tvivl om at de fylder mere i vores hverdag og ikke mindst i møbelbranchen.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • cit2-annonce