Annoncørbetalt indhold

Annonce: Foam rollers nedsætter restitutionen

Træning udgør en stor del af danskernes hverdag.

Det er vigtigt og sundt at bruge ens krop både for ens fysisk men også for ens psyke. Man skal selvfølgelig gøre alt med måde og tilpasse ens træning til ens eget niveau, så man undgår skader. Der er dog grund til at kigge nærmere på foam rollers, der vil optimere din træning markant.

I hvilket formål anvendes foam rollers?
Hvis man dyrker regelmæssig motion eller måske træner op i forbindelse med andre formål, så har man med sikkerhed oplevet ømhed. Selvom træning er med til at øge ens energiniveau og sundhed generelt, så er det vigtigt at passe på ens krop. Ved ekstrem træning eller overbelastning af ens muskler kan man være udsat for skader af omfattende grad.
Brugen af (sponseret link) foam rollers vil markant effektivisere ens træning, så man kan præstere bedre, men samtidig passe bedre på kroppen. Ømhed i musklerne efter træning kan lindres betydeligt ved anvendelsen af foam rollers. Dertil kan de ligeledes være med til at forebygge skader. Gennem korrekt og jævn anvendelse af udstyret, så vil man markant nedsætte risikoen for at få skader.

Massér dig til bedre resultater
Simpelt så er foam rollers med til at øge blodcirkulationen, hvilket direkte vil være med til at nedsætte ømheden i musklerne. Endvidere vil det også lindre trætte og smertende lemmer, hvilket en stor andel af danskere også oplever. Helt lavpraktisk, så er det ikke videre kompliceret at anvende foam rollers. Den del af kroppen, som man ønsker masseret skal man placere rullen under. Herefter skal man stille og roligt rulle frem og tilbage. Der skal ikke bruges hastværk. Ens åndedræt og bevægelser skal være rolige og dybe. På denne måde vil man sikre et klart bedre resultat.
Foam rollers går aktivt ind og nedsætter stresshormonet kortisol i kroppen gennem de blide men effektive øvelser. Foam rollers kan skabe resultater på kort tid, men den optimale brug af den er et langvarigt forløb. Hvis man har meget spændte områder på ens krop, så vil det eksempelvis være bedst at anvende en blød roller til start. Over tiden vil man have løsnet op og derved gå over til en hårdere udgave. En stor del af arbejdet handler om tålmodighed, hvis man ønsker nogle længerevarende resultater.

Restituere hurtigere med foam rollers
Hvis man træner på et professionelt plan eller andet, så er restituering vigtigt at respektere. Ved brugen af foam rollers, så vil man dog være med til at kunne forkorte restitutionstiden samt øge blodtilførslen til musklerne. Inden træning anvende foam rollers i det formål at aktivere triggerpunkterne. Det er de punkter, hvor sammentrukne mikrofibre sidder. De skal aktiveres, så man kan yde sit bedste. Herefter vil foam rollers også skulle bruges efter træning. På denne måde vil blodgennemstrømningen også forøges, hvilket resultere i en bedre restitution.
Nedenfor er listet nogle vigtige pointer, der er vigtige i brugen af foam rollers:

- Brug 2-3 min på mindre muskelgrupper og 5 min på de store
- Man må gerne blive øm, men det skal ikke gøre ondt
- Foam rollers skal bruges før og efter træningen
- Langsigtet brug vil skabe markante resultater

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • performance-gear-ann