Annoncørbetalt indhold

Annonce: Fodbold samler nationen

Sidst Danmark var med til VM var i 2010 i Sydafrika.

Det er altid hårdt at se VM, når ens hold ikke er med i slutrunden. Men i år er Danmark med igen, og det betyder også, at der er fodboldarrangementer i hele landet.

Selvom du ikke tager til Rusland og ser nogle af kampene, så får du stadigvæk meget ud af at se kampene på dit fjernsyn. Eller endnu bedre hvis du går ind til nogle af de mange storskærme, som du finder i hele landet.

I København vil der typisk være arrangementer på Rådhuspladsen og på Islands Brygge. På sidstnævnte er det ofte muligt at se en række forskellige kampe, da de plejer at vise alle kampe derude.

Selvom fodbold handler om at vinde over andre nationer, så samles folk fra de to nationer og har en god tid sammen. Det er noget af det smukke, som store sportsarrangementer kan gøre. Især fodbold fordi det bliver spillet i hele verden.

Det samlet alt fra Sydamerika, Afrika, Asien, Australien til Europa. I år kvalificeret USA sig ikke, så der er ikke helt den samme begejstring over there, men det er stadigvæk muligt at se alle kampene der. Det siger lidt om, hvor stort den slags arrangementer er, at de bliver vist i hele verden. På Fifas hjemmeside kan du se hele programmet for VM. På den måde kan du være sikker på, at du følger alle de spændende kampe.

I Skandinavien er vi godt repræsenteret med både Sverige, Danmark og Island. Det gør, at vi altid har nogle at heppe på, da de fleste gerne vil have, at det går godt med de andre lande i vores region.

Hvis du har lyst til at spille på VM eller læse om, hvordan du kan tjene penge på det, kan du se mere på oddsforum.dk. Der har de samlet en masse information om, hvordan du gambler, og hvor du kan spille henne.

For selvom fodbold i sig selv er spændende at se, så bliver det endnu sjovere at se, hvis du har nogle penge på kampen. Så kan det også være sjovt at se det hold, som du ikke selv holder med.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • 01-ann