Annoncørbetalt indhold

Annonce: Fodboldstøvlerne udvikler sig – Følg med her og køb rigtigt

Mens der konstant kommer nye sko, trøjer og meget andet, er den hurtigst revolutionerende sko nok fodboldstøvlen.

Der er kæmpe udviklinger, hertil er der konstant nye undersøgelser om hvorvidt der kan forbedres i fodboldstøvlen.

Støvlen
Fodboldstøvlerne er i konstant udvikling, da der er flere millioner der ser fodbold og flere millioner der spiler fodbold. Derfor kan jagten efter et par nye fodboldstøvler for mange virke meget uoverskueligt og besværligt.

Udover der hele tiden bliver brugt anderledes materiale til at producere støvlerne, udvider de sig og omformer sig. Dertil kommer pasformen, som skal passe til ens egen god, dette kan være meget uoverskueligt og besværligt at finde rundt i. Hertil kan en støvle der ikke passer, være helt udholdeligt at spille med.

Vi har derfor sørget for at både amatørerne og de garvede fodboldspillere kan følge med, med vores lille guide.

Pasform
Når du skal vælge fodboldstøvle, så er det rigtig vigtigt du får en støvle som passer til lige præcis din fod.

Når du stå i en forretning og skal vælge støvler, så er det vigtigt at de er behagelige at bevæge sig i. For et par fodboldstøvler kan være behagelige kræver det i første omgang, at der er den helt rigtige størrelse.

Størrelsen af fodboldstøvlen er meget vigtig, primært fordi man skal være meget fysisk aktiv når man løber og sparker i dem.

Vi anbefaler derfor, at man med stor fordel prøver støvlen ordentligt inden køb, gå rundt hike en gang eller to.

Når man skal tjekke hvor vidt ens støvle passer, skal der være ca. 0,5 til 1 centimeter mellem enden af foden til spidsen af støvlen

Bevæg dig i dem inden køb
Alt efter hvordan du køber støvlen kan du prøve den på henholdsvis to forskellige måder.

Køber du støvlen inde i en forretning er du naturligvis lidt begrænset, men det er her vigtigt du bevæger dig i støvlen. Når du bevæger dig i den, kan du mærke hvordan skoen er at bevæge sig i, hertil om den er behagelig at bruge.

Hvis du har købt din støvle online, kan du med stor fordel prøve den på en kunstgræsplæne.

På den måde sikre du, at støvlen ikke bliver beskidt og du kan bevæge dig så optimalt som muligt i den.

Du kan løbe i den og se om den passer hele vejen rundt.
Det er nemlig vigtigt støvlen hverken spænder om hælen, men på samme tid ikke ’hopper af foden’ når du løber.

Din fodtype
Alt efter din fodtype kan du med fordel, kigge efter den mest optimale støvle.

Alt efter om du har besluttet dig for, at købe din støvle online eller om du vælger at købe støvlen i en fysisk forretning, så burde du prøve den fysisk nede i en forretning først.

Når du prøver skoen nede i forretningen, kan du nemlig prøve støvlen i forhold til din fodtype. Alt efter om du er hulfodet, platfodet eller om du har et helt almindelig svang. Så skal du sørge for at din fodboldstøvle giver præcis den støtte som din fod har brug for.

Du vil med den rigtige støtte mærke en kæmpe forskel i forhold til din præstation på banen.

Det er bevist, at personer med fodboldstøvler der passer helt korrekt, får et bedre resultat på banen.

Ud over at du præsterer markant bedre på banen, vil du også opleve at du vil få markant færre skader.

Med den rette støvle opnår du nemlig den helt perfekte støtte, det betyder at du ikke belaster din fod eller ankel i nær så høj grad.

Støvlens materiale
Når du skal vælge støvle, har du nok allerede lagt mærke til, at de forskellige støvler ofte har hver deres materiale.

Fodboldstøvler er ofte i skind, læder eller et mikrofiber materiale.

Materialet af støvlen er ikke så vigtigt for nybegynderen på banen, bortset fra pasformen er lidt anderledes alt efter hvilket stof støvlen er lavet af.

Hertil er der dog noget stof som giver sig en smule, alt efter hvad man køber, det er dog en anden sag hvis man spiller fodbold på højere niveau.

Spiller man ofte fodbold, så kan man med fordel vælge støvle alt efter hvad man laver på banen og hvilken position man har på banen.

Hvis man primært spiller på sin teknik når man er på banen og man skal styre bolden på et højere plan, så vil en læder- eller skindstøvle være det bedste valg.

Hvis man på den anden side er en meget aktiv spiller på banen som løber meget, hertil har meget fart på, så er mikrofiber støvlen et godt valg da de vejer mindre og dette kan meget ofte mærkes når man er på banen.
Klar til købet Har du nu fået en del bedre styr på det kan man ellers gå ned i den nærmeste sportsbutik eller netbutik og finde dit nye sæt fodboldstøvler (sponseret link).

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Fodbold