Annoncørbetalt indhold

Annonce: For få danskere får udført en radonmåling i hjemmet

Radon er en radioaktiv gasart. Den kan både forstyrre indeklimaet og tilmed være direkte sundhedsskadelig.

Derfor er det også en måling, der skal prioriteres højt, hvis ikke du allerede har fået den udført. Faktum er dog, at det ikke er noget, der kræver, at du er villig til at hyre en professionel fagmand til at håndtere arbejdet. Du kan sagtens klare det hele selv.
Hvis du ikke kender til niveauet af radon i din bolig, så er det vigtigt, at det er noget, du får et kendskab til. Det er noget, der gør sig gældende, hvad end du er bosiddende i en bolig, du har boet i, i mange år, eller du derimod netop er flyttet ind i en ny bolig, så er det vigtigt, at du får udført en radonmåling hurtigst muligt, så du dermed kan få et kendskab til niveauet.

Ikke alle danskere kender til radon
På trods af, at radon er en relativt kendt gasart, så er det ikke alle, der har kendskab til den. Derfor er det heller ikke alle, der er klar over, at det er en radioaktiv gasart, der kan findes i samtlige boliger her i landet. Som der også er givet udtryk for ovenfor, så er der tale om en gasart, der ikke blot forstyrrer indeklimaet, men dertil også kan være sundhedsskadeligt.
Er det også første gang, du har hørt om radon, så er det naturligvis på rette tid, at du får udført en radonmåling (sponseret link) i dit hjem. Det er heldigvis ikke synderligt krævende, hvorfor det også er noget, du kan udføre på egen hånd. Det er den eneste måde, du kan skabe et godt billede af, hvad det samlede niveau af radon er i din bolig, og finde ud af, om niveauet er for højt.

Hvor meget radon må der være i min bolig?
Radon er noget, der forekommer naturligt i undergrunden. Derfor vil der også stort set altid være en vis mængde radon i din bolig. Hvad der er afgørende er, hvor meget, der er. I Danmark er der sat en grænseværdi, der lyder på 100 Bq/m3. Derfor er det også kun hvis din måling viser et tal, der er højere end 100 Bq/m3, at det er noget, du skal gøre noget ved.
Hvis du har foretaget en radonmåling i din bolig, som viser et tal, der er højere end 100 Bq/m3, så er det vigtigt, at du ikke tøver med at gøre noget ved det. Hvis din måling viser et tal, der lyder på mellem 100 og 200 Bq/m3, så er det en rigtig god idé, at du starter med at øge udluftningen og ventilationen i bygningen, da det bør være nok til at løse problemet.
Hvis der er tale om en større koncentration på mere end 200 Bq/m3, så vil ovenstående tiltag meget sjældent vise sig som værende tilstrækkelige. Her vil du være bedre stilet ved at supplere disse med mekanisk ventilation i form af varmevekslere eller ved at få udført et decideret radonsug.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • For-få-danskere-får-udført-en-radonmåling-i-hjemmet-ann