Annoncørbetalt indhold

Annonce: Forbedr din billed- og lydkvalitet til online-møder med et nyt webcam

Corona-pandemien har efterhånden slået sig fast som en del af vores hverdag, og har samtidig medført et utal af hensyn, der skal tages.

Et af de mange hensyn har været at holde social afstand. Dette har medført, at især en stor del af undervisningssektoren har digitaliseret sine lektioner ved hjælp af softwares som eksempelvis Zoom. Forretningsmøder, sociale tiltag, foredrag, diskussionsklubber med mere har også været nødsaget til at gøre tingene digitalt. Med andre ord så har vi i rigtig mange forskelige situationer set os nødsaget til at placere og foran vores computer for at kommunikere med andre mennesker. Det har været en udfordring for mange i forhold til, at de fleste bærbare computere har elendig lyd- og billedkvalitet.

Optimér din situation med et nyt webcam

Din bærbare computer er ikke blevet designet med henblik på at holde et utal af online-møder. Derfor kan du med fordel investere i et (sponseret link) webcam, der kan gøre kommunikationen meget lettere for både dig og dine samtalepartnere. Et webcam behøver ikke at koste alverden og kan let bestilles på nettet. Hvordan kan du læse mere om i det følgende afsnit.

Sådan vælger og bestiller du det perfekte webcam

Hvilket webcam der passer til lige netop din situation kan være svært at sige noget om. Det afhænger af hvor høj kvalitet, du ønsker. Hvis det bare er til online-undervisningen, til at snakke med venner eller familie eller optage lidt video, kan du sagtens nøjes med nogle af de billigere modeller. Men streamer du på et professionelt niveau, kan du med fordel vælge et webcam, der har en højere opløsning. Når du har fundet et webcam, der passer til lige netop dit behov, bestiller du det via den hjemmeside, du har valgt. Her bliver du guidet trin for trin igennem levering, betaling og så videre.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon