Annoncørbetalt indhold

Annonce: Forbered dig på at flytte hjemmefra sådan her

Skal du snart til at flytte hjemmefra? Så kan du med fordel så småt begynde at forberede dig og få krydset nogle ting af listen over alt det, som der skal holdes styr på og nås, inden du faktisk skal flytte og pludselig bor alene for første gang! Læs med her og få tips til, hvordan du bedst muligt kan forberede dig på din nye tilværelse, hvis du snart skal flytte hjemmefra og prøve at stå på egne ben.

Find den rigtige bolig

Det er ikke altid nemt at finde den rette bolig, og derfor er der også mange, som starter boligjagten i så god tid som muligt. Til at påbegynde boligjagten kan du med fordel skrive dig op hos boligselskaber, bruge samtlige boligportaler og forhøre dig blandt dit netværk. Men inden du kommer for godt i gang er det værd at overveje, hvor og hvordan du har lyst til at bo. Det kan være, at afstanden til eksempelvis uddannelse eller arbejde og venner og familie spiller en rolle. Måske du også har tænkt på, om du helst ville foretrække at bo alene eller sammen med andre. Og det kan også være en god ide at overveje, om du helst vil eje dit først hjem i form af en ejer- eller andelslejlighed eller til leje i form af en (sponseret link) lejelejlighed eksempelvis. Din kommende bolig kommer naturligvis også an på dit rådighedsbeløb, hvorfor du også bør danne dig et godt overblik over din økonomi. så du kan få en fornemmelse af, hvor stort et beløb din månedlige boligudgift må være på.

Læg et budget

For at få et klart overblik over din økonomi kan du lægge et detaljeret budget. Med et budget kan du se, hvor meget du har at gøre godt med hver måned, når de faste udgifter er betalt. Til at overholde dit budget kan du med fordel også oprette en budgetkonto, som du kan overføre et fast beløb til hver måned til at dække dine faste udgifter. På den måde undgår du, at regningerne pludselig ikke kan betales, for det, som du har stående på din lønkonto, efter du har overført det månedlige beløb til din budgetkonto, er dit rådighedsbeløb, som du kan bruge frit resten af måneden.

Find en forsikring

Sidst men ikke mindst er det en god ide at finde et forsikringsselskab, som du kan tegne en forsikring hos, når du ved, hvor du skal flytte hen. Når du er dækket af en forsikring, hjælper forsikringsselskabet dig nemlig, hvis der skulle ske et uheld som eksempelvis indbrud. Du kan som regel selv vælge, hvad din forsikringspakke skal indeholde og dermed, hvor meget den skal kunne hjælpe dig med.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon