cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Forbered haven til sommeren

Den danske sommer er fantastisk, og som 2020 har udfoldet sig indtil videre, har de fleste af os vidst brug for en god sommer, hvor vi kan få lov at hygge os med venner og familie. Sommerferien i udlandet er for langt de fleste blevet aflyst, og derfor har vi nu flere uger der skal tilbringes herhjemme i Danmark. Heldigvis, så spås den danske sommer at blive en af de varmeste hidtil, hvilket vi kun kan glæde os over, nu når den alligevel skal tilbringes herhjemme.
19. juni 2020 kl. 08:57 Af Møbel Lageret

Annonce

Men hvad skal vi bruge tiden herhjemme på? Vi kan selvfølgelig håbe på, at vejret holder stik og vi dermed kan tilbringe mange hyggelige sommeraftener på stranden eller hjemme på terrassen. Hvis sommeren skal tilbringes derhjemme i haven, så kan det være en god ide at gøre lidt ekstra ud af haven, eller måske få igangsat det projekt, som kan tilføre lidt mere hygge til haven. Det kan være, at det er tid til at skifte de (sponseret link) billige møbler i haven ud, med nogle af lidt bedre kvalitet, eller måske du har tænkt på, at få lagt den træterrasse i længe, og nu er det så tid.


Et hyggeligt udendørs opholdssted er et samlingspunkt

Når vejret først får lov at udfolde sig herhjemme, så er et lækkert udendørssted fantastisk at have, når man får familie og venner på besøg. De sene sommeraftener med god mad og et godt glas hvidvin eller rosé er noget vi alle elsker ved sommeren, men det kræver at man har et hyggeligt opholdssted udenfor, hvor man kan sidde i læ og eventuel skygge hvis det er rigtig varmt.

Der er mange måder hvorpå man kan gøre haven hyggeligt at opholde sig i. En træ-terrasse er altid et hit, og tilføjer man et hyggeligt sofasæt så kan man ikke gå helt galt i byen. Man behøver dog ikke en terrasse eller et sofasæt for at gøre det hyggeligt. Hvis man bor i lejlighed med tilgang til ejet udendørs areal i form af altan eller andet, så kan man også sagtens gøre det hyggeligt med mindre. Et mindre bord og et par stole, eller et mindre sofasæt kan man ofte godt have stående på en altan, og det kan vise sig at være en god investering, skulle sommeren ramme os med en masse varme.


En god og sund græsplæne ligger op til lej

Det er ikke kun terrassen og opholdsstederne der skal kæles om her til sommer. En pæn og plejet græsplæne ligger op til mange timers lej, hvorfor det er en rigtig god idé at give plænen lidt gødning og eventuelt vand, hvis man har børn der også skal kunne nyde sommeren med vennerne.
Man kan lege med vand og spille diverse boldspil på en god græsplæne, og man kan samtidig også flade ud og slappe helt af, hvis det er det man har brugt for. Derfor er det altså en fordel at have en flad og plejer græsplæne, så man kan få så meget ud af den som overhovedet muligt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Varme i en kold tid 17. januar 2021 kl. 20.42

AF: JOHN WENNERWALD

Rigsret? Selvfølgelig 17. januar 2021 kl. 20.16

AF: JENS E NIELSEN

varme i sakskøbing 16. januar 2021 kl. 20.36

AF: LINDA SOMMER

Moralsk støtte til Rødby og… 14. januar 2021 kl. 20.44

AF: LINDA SOMMER

Kapacitetstilpasning i dagtilbud 12. januar 2021 kl. 20.39

AF: JOHN WENNERWALD

Fire skræmmende år 10. januar 2021 kl. 21.38

Annonce