cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Forkæl sanserne med et wellnessophold ved Limfjorden

Vi kender det alle sammen. Nogle gange kan arbejdet være hårdt, og man har behov for at forkæle sig selv en smule. Det kan også være, man har det ganske godt, men har lyst til at forkæle sig selv.
15. oktober 2021 kl. 09:39 Af Tambohus Kro- og badehotel

Uanset hvad er den bedste måde at forkæle sig selv uden tvivl med (sponseret link)et lækkert wellnessophold i det jyske ved Limfjorden.

Det giver dig nemlig en utrolig oplevelse, der forkæler alle dine sanser, og giver kroppen den perfekte mulighed for at komme ned på nul igen.


Afslapning og lækker mad

Hvis et wellnessophold er lige, hvad du har brug for, og du godt kunne tænke dig, at det sker i nærheden af Limfjorden, så skal du ikke lede længere end Tambohus Kro & Badehotel. Her får du nemlig alt det, du skal bruge.

Her kan du nemlig vælge imellem to forskellige wellnesscentre, så du kan vælge den, du synes passer bedst til det, du lige har behov for på det tidspunkt.

Har man været i et wellnesscenter før, så ved man, at når man har brugt flere timer der, så er der noget, man har behov for efterfølgende. Og det er mad.

Selvom det er afslapning og nydelse på det højeste niveau, så tager det også lidt på kræfterne med en hel dag med wellness. Og derfor kan maven godt knurre en smule.

Det bliver dog nemt løst, hvis dit wellnessophold er bestilt hos Tambohus Kro & Badehotel.

Her kan du nemlig nyde en 4-retters gourmetmiddag om aftenen, hvor sæsonens bedste råvarer fra lokalområdet kan få dine smagsløg til at danse på tungen af ren glæde.

Derudover er du omgivet af noget af det smukkeste natur, Vestjylland har at byde på, hvor Limfjorden er med til at gøre det hele lidt bedre.

For lige at give hele oplevelsen den berømte prik over i’et, så kan man morgenen efter sit wellnessophold se frem til en utrolig lækker morgenbuffet med diverse hjemmelavede specialiteter.

Dermed er der alle muligheder for at forkæle både krop og sjæl midt i den rutinepræget dagligdag, ligesom smagsløgene på tungen nok skal blive udforsket i stor grad.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LISE-LOTTE MOTYKA

Dagens Buket 24. november 2021 kl. 14.38

AF: MICHAEL SKOVBON

Hallo Folketidende!!!! 17. november 2021 kl. 11.59

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen vil… 16. november 2021 kl. 01.15

AF: JONAS SYLVESTER KASPERSEN

CO2 pris forklaret for Konservative 15. november 2021 kl. 16.12

AF: CHRIS MCKAY

Aftenskole ånder lettet op.… 15. november 2021 kl. 15.06

AF: MICHAEL SKOVBON

Er der en voksen til stede??? 15. november 2021 kl. 13.37

Annonce