Annoncørbetalt indhold

Annonce: Fornyelse i haven

Frosten er så småt gået af jorden, og foråret begynder så småt at vise sine små spæde skud.

Selvom kalenderen har sagt forår temmelig længe, har foråret alligevel ladet vente på sig, men nu ser det ud til, at vi går mod lysere tider og varmere temperaturer. I den forbindelse går rigtig mange mennesker sandsynligvis med overvejelser om, hvad der skal ske med haven i år. Sne og frost og muligvis et par efterårsstorme, har sat sine spor på haven - måske skal haven laves helt om om i år, eller måske trænger der bare til at ske noget nyt, så haven er klar til sommeren.

Den danske sommer har det sommetider med at drille lidt, når det kommer til vejret, og i den forbindelse er det ikke altid indbydende at nyde eftermiddagskaffen eller sommeraftenerne på terrassen. Med det in mente kunne det nye tiltag i haven i år, være en pavillon. Med en havepavillon er det muligt, at sidde ude og nyde haven, i al slags vejr. Med en lukket havepavillon, kan eftermiddagskaffen sagtens nydes i haven til trods for, at det drypper lidt, eller hvis temperaturerne ikke er helt deroppe, hvor det er lunt nok til, at nyde sommeraftenen på terrassen.

Havepavilloner fås i mange størrelser og kvaliteter og når beslutningen om, hvilken pavillon det skal være, skal tages, er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser om, hvor stor den skal være, hvilken kvalitet, samt om det skal være muligt at tage den væk hen over vinteren, for ikke nok med, at det danske sommervejr ikke altid viser sig fra sin bedste side, så oplever vi også sommetider nogle voldsomme efterårs- og vinterstorme. Vælger man derfor en permanent havepavillon, er det vigtigt at sikre sig, at der er tale om en pavillon i en god kvalitet, der kan klare sig både sommer og vinter - og al slags vejr.

Havepavillonen vil også gøre det muligt, at nyde haven allerede i det tidlige forår, eller langt ud på efteråret, da de store glaspartier gør, at pavilloner lettere bliver opvarmet, og samtidig holder på varmen. Mange pavilloner er også skabt således, at det er muligt at lufte ud, enten i form af en trækkanal eller muligheden for, at åbne nogle af vinduespartierne - dette muliggør også at man kan have planter indenfor i havepavillonen, uden at de får det alt for varmt. I en pavillon, hvor det er lidt varmere end i resten af haven, hen over efteråret og vinteren, samt det tidlige forår, er det samtidig også muligt at opbevare planter, der skal i ly for vinteren, eller forspire planter, der skal plantes ud når temperaturen er til det.
Havepavilloner kan placeres stort set alle steder i haven, og det vil derfor være muligt at indrette haven lige som den skal være. Er haven dog allerede etableret som den skal være, men har idéen om en havepavillon alligevel skabt interesse, findes de, som tidligere nævnt, i flere forskellige former, størrelser og farver, så det er muligt at finde en pavillon der kan passe perfekt ind i haven.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • hobbyvirk-annonce