cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Fornyelse i haven

Frosten er så småt gået af jorden, og foråret begynder så småt at vise sine små spæde skud.
11. april 2018 kl. 10:09 Af Annonce

Annonce

Selvom kalenderen har sagt forår temmelig længe, har foråret alligevel ladet vente på sig, men nu ser det ud til, at vi går mod lysere tider og varmere temperaturer. I den forbindelse går rigtig mange mennesker sandsynligvis med overvejelser om, hvad der skal ske med haven i år. Sne og frost og muligvis et par efterårsstorme, har sat sine spor på haven - måske skal haven laves helt om om i år, eller måske trænger der bare til at ske noget nyt, så haven er klar til sommeren.

Den danske sommer har det sommetider med at drille lidt, når det kommer til vejret, og i den forbindelse er det ikke altid indbydende at nyde eftermiddagskaffen eller sommeraftenerne på terrassen. Med det in mente kunne det nye tiltag i haven i år, være en pavillon. Med en havepavillon er det muligt, at sidde ude og nyde haven, i al slags vejr. Med en lukket havepavillon, kan eftermiddagskaffen sagtens nydes i haven til trods for, at det drypper lidt, eller hvis temperaturerne ikke er helt deroppe, hvor det er lunt nok til, at nyde sommeraftenen på terrassen.

Havepavilloner fås i mange størrelser og kvaliteter og når beslutningen om, hvilken pavillon det skal være, skal tages, er det vigtigt at gøre sig nogle overvejelser om, hvor stor den skal være, hvilken kvalitet, samt om det skal være muligt at tage den væk hen over vinteren, for ikke nok med, at det danske sommervejr ikke altid viser sig fra sin bedste side, så oplever vi også sommetider nogle voldsomme efterårs- og vinterstorme. Vælger man derfor en permanent havepavillon, er det vigtigt at sikre sig, at der er tale om en pavillon i en god kvalitet, der kan klare sig både sommer og vinter - og al slags vejr.

Havepavillonen vil også gøre det muligt, at nyde haven allerede i det tidlige forår, eller langt ud på efteråret, da de store glaspartier gør, at pavilloner lettere bliver opvarmet, og samtidig holder på varmen. Mange pavilloner er også skabt således, at det er muligt at lufte ud, enten i form af en trækkanal eller muligheden for, at åbne nogle af vinduespartierne - dette muliggør også at man kan have planter indenfor i havepavillonen, uden at de får det alt for varmt. I en pavillon, hvor det er lidt varmere end i resten af haven, hen over efteråret og vinteren, samt det tidlige forår, er det samtidig også muligt at opbevare planter, der skal i ly for vinteren, eller forspire planter, der skal plantes ud når temperaturen er til det.
Havepavilloner kan placeres stort set alle steder i haven, og det vil derfor være muligt at indrette haven lige som den skal være. Er haven dog allerede etableret som den skal være, men har idéen om en havepavillon alligevel skabt interesse, findes de, som tidligere nævnt, i flere forskellige former, størrelser og farver, så det er muligt at finde en pavillon der kan passe perfekt ind i haven.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsenet fodres med… 17. marts 2019 kl. 18.50

AF: MARTIN WOUTERS

så får tingsted å skylden 11. marts 2019 kl. 16.07

AF: JOHN WENNERWALD

Ligestilling på dagsordenen 10. marts 2019 kl. 22.38

AF: MARTIN WOUTERS

niels rasmussen sørge for… 07. marts 2019 kl. 16.59

AF: KNUD CHRISTIAN EILIF HANSEN

Fejl at kasserer i… 05. marts 2019 kl. 22.42

AF: JOHN WENNERWALD

Fælles selskabsskat – ja tak! 03. marts 2019 kl. 22.08

Annonce