Annoncørbetalt indhold

Annonce: Frisk garderoben op til foråret

Efterhånden som vinteren slipper sit tag i landet, og vintergækkerne titter frem, så kommer der forårsfornemmelser frem i de fleste. Foråret er manges favoritårstid, fordi alting springer ud på ny, og vejret skifter til det bedre, men det er omvendt også her, at mange vælger at rydde ud i garderoben for at gøre plads til noget nyt og moderne i stedet.

Forårsrengøringen udvides ofte til, at man smider det tøj til genbrug, som man ikke længere ønsker at gå med - og dermed bliver der et stort, gabende hul i garderobeskabet, der skal fyldes ud med friske forårsfarver igen. Her er det bare med at gå amok i de mange webshops, der ofte kører med gode tilbud på lækre forårstøj.

Gå på jagt i tilbudssektionerne

Hvis man har måttet erkende, at meget af ens tøj er umoderne eller ikke passer til kroppen længere, så kan det hurtigt blive en dyr fornøjelse at tage en virtuel shoppetur sammen med sit dankort. Dette gælder særligt, hvis man gerne vil hoppe med på de nyeste tendenser i modeverdenen og have en garderobe, der er helt up-to-date med modebladenes kollektioner. Her kan der dog være mange penge at spare, hvis man ikke har brug for de mest moderne modeller, men godt kan nøjes med sidste års friske farver, der ofte ikke fejler noget som helst.

Ofte bugner webbutikkernes tilbudssektioner med gode tilbud på lækkert forårstøj fra sidste år, fordi de skal have ryddet ud og skal skabe plads til de nyeste kollektioner. Her er der mulighed for at gøre en rigtig god handel, hvis man bare gerne vil have nyt, smart tøj, der ikke behøver at være hotteste mode netop nu. Mange butikker holder forårsudsalg, og derfor handler det bare om at besøge (sponseret link) Fashionbrand.dk og de mange andre modebutikker på nettet i foråret.

Find inspiration i modemagasiner og på nettet

Efter en lang vinter kan det godt være svært at finde rundt i, hvad moden egentlig dikterer netop til dette forår, og derfor kan det være en god idé at bruge en times tid på at hente inspiration fra modemagasinerne og på nettet, inden man shopper løs. Moden kan have nået at ændre sig mange gange siden sidste forår, og hvis man gerne vil være med på moden, så kræver det derfor også, at man undersøger markedet på egen hånd.

Der er mange forskellige magasiner og blog-hjemmesider på nettet, der giver gode råd og vejledning til den nyeste mode - og med disse tanker og idéer i baghovedet, så bliver det meget lettere at finde det forårstøj, der passer til netop din garderobe.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon4