cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Fundament til din nye garage? Byg nemt med fundablokke

Hvis du har besluttet dig for at bygge en ny garage, et nyt skur i haven eller måske en ny udestue, er det første og vigtigste skridt at få styr på fundamentet.
15. februar 2021 kl. 09:57 Af Husejeren

Der er mange gode grunde til at bygge selv, da det bl.a. er et sjovere og billigere alternativ til at få professionelle til at gøre det. Men det kræver også, at du holder tungen lige i munden og sætter dig lidt ind i, hvordan du bl.a. laver et ordenligt fundament.

Fundamentet er den vigtigste del i bygningen, da den skal kunne holde hele bygningens vægt, så den ikke skrider sammen eller blive skæv.

Hvis du ikke har prøvet at bygge et fundament før, eller hvis du bare gerne vil vælge den billigste løsning, skal du overveje at bygge dit fundament med fundablokke.

Fundablokke gør det nemt at lave dit eget fundament fra bunden, og det er derfor en god løsning for alle, der gerne vil gøre det selv.


Sådan finder du de billigste fundablokke

Hvis du har besluttet dig for at bygge eksempelvis en garage, skal du bruge en del fundablokke for at færdiggøre dit fundament.

Derfor kan det også betale sig at finde de billigste fundablokke, da du på den måde kan komme til at spare mange penge på dit projekt.

Der er nemlig stor forskel i priserne på fundablokke, og det er derfor en god idé at undersøge priserne hos de forskellige udbydere først.

I den forbindelse kan du sammenligne priser online, så du hurtigt kan finde frem til de (sponseret link) billigste fundablokke. På den måde kan du komme til at spare flere tusinde kroner sammenlignet med den dyrest udbyder, og du vil derfor have flere penge mellem hænderne til andre projekter i huset og haven.


Sådan bruger du fundablokke

Du starter med at måle op og grave en rende ud til dit fundament. I den forbindelse skal du selvfølgelig måle godt efter og bruge en snor for at sikre, at du graver lige og derved får nogle lige vægge.

Herefter stiller du dine fundablokke ned i renden med den bredde side vendt mod hinanden, så alle blokke står som ét samlet fundament.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PAW HALLANDSON

Tør de sige sandheden? 22. april 2021 kl. 08.33

AF: JOHN WENNERWALD

Stressramte i Folketinget 18. april 2021 kl. 22.01

AF: TOM AHLQVIST

Venstre kan man stole på! 17. april 2021 kl. 15.44

AF: JOHN B. HANSEN

Pool Sommerhuse Marielyst 13. april 2021 kl. 23.44

AF: JOHN WENNERWALD

Radio Loud 11. april 2021 kl. 22.42

AF: HENRIK TONNESEN

Lokalbanerne er også velfærd! 10. april 2021 kl. 19.49

Annonce