Annoncørbetalt indhold

Annonce: Funktioner, der kan booste din webshop

Hvis du har en webshop, som du gerne vil have godt gang i, er det vigtigt at kigge på funktioner, der kan hjælpe og give gode værktøjer til at måle, hvordan din webshop bliver modtaget af kunderne. Det kan du læse mere om her og få hjælp til at forbedre din webshop.

Kunder er mere kritiske

Vi er efterhånden blevet vant til at begå os online, og dermed har stiller vi også højere krav til, hvordan webshops og hjemmesider skal se ud og agere. Derfor er det vigtigt, at du som ejer en webshop, følger med i udviklingen, og holder dig opdateret på, hvad konkurrenterne har gang i, så du ved, hvordan du kan komme dem i forkøbet og være på forkant af udviklingen hele vejen.

Design og brugervenlighed er en vigtig faktor for glade kunder, specielt når det kommer til produktpræsentation. Det er nemlig sådan, at vi er visuelt anlagt, og hvordan et produkt fremstilles, og ikke mindst beskrives, kan påvirke beslutninger i høj grad. Derfor er det vigtigt, at man har fokus på at udbedre netop denne del af din webshop, og sørge for at lave både sandfærdige, livlige og fristende beskrivelser af produkter og ydelser.

Anmeldelser er vigtige

Det er heller ingen hemmelighed, at anmeldelser er blevet virkelige vigtige. Vi køber nærmest intet uden at tjekke anmeldelser først, og det er fordi vi i høj grad stoler på andres erfaringer med et produkt eller en ydelse. Derfor er det meget vigtigt, at man sørger for at tilrettelægge en god brugeroplevelse, der kan resultere i en positiv anmeldelse online. En positiv anmeldelse, kan nemlig gøre en stor forskel i forhold til, om nogen vælger at bruge lige præcis din netbutik, når de skal handle. Her er det måske en god ide at lægge det lille ekstra i kundeservice, så man sørger for at give brugeren en god købsoplevelse, der kan give et godt helhedsindtryk af din webshop.

Følg med på din Net Promoter Score

(Sponseret link) Hvad er Net Promoter Score, tænker du måske. Net Promoter Score er et pointsystem, der beregner kundeloyalitet eller medarbejderloyalitet. Man bliver som regel stillet et standardspørgsmål om sandsynligheden for, at man vil anbefale virksomheden. Nogle gange får man mulighed for at uddybe svaret. Man anvender forskellige skalaer for at vurdere Net Promoter Score. På den måde kan du kortlægge kundeaktivitet, der aktivt vil anbefale din virksomhed til andre potentielle kunder. Dette kan hjælpe din virksomhed i jagten på nye kunder, og derfor er det et brugbart tal at arbejde med, hvor mange, der reelt set er indstillet på at anbefale lige præcis din virksomhed.

Dem, der svarer neutralt, er det man kalder passive. Dette regnes ikke med i din samlede Net Promoter Score, fordi de hverken er positive eller negative. De negative svar, de såkaldte detractors eller kritikere, tæller dog med i vurderingen. Det er vigtigt at undgå for mange svar i denne gruppe, for det er kunder, der potentielt vil tale negativt om virksomheden. Dette hænger tæt sammen med anmeldelser, men NPS, eller net promoter score, er et vigtigt nøgletal som du skal tilrettelægge for at kunne udregne i din webshop.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon