cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Fyld dit liv med farver

I dag er det mere reglen end undtagelsen, at de fleste vægge i et hjem er hvide. Rigtig mange mennesker vælger desuden sort påklædning eller bruger andre neutrale farver i garderoben. Men hvor er farverne blevet af? De sprudlende, stærke farver, der skaber liv og glæde? Eller hvad med de bløde, sarte nuancer, der skaber en rolig, men fredfyldt stemning? Du kan være med til at bringe farverne tilbage i de danske hjem og også med ind i garderoben. Verden er ikke sort-hvid. Hvorfor skulle du og dit hjem så være det?
17. juli 2019 kl. 07:00 Af Decofarver

Gode tips til et farverigt hjem
Hjemmet er et vigtigt sted for de fleste mennesker. I dit hjem skal du føle dig godt tilpas. At bruge tid og energi på at overveje, hvordan indretning og farvevalg påvirker dig, kan gøre en stor forskel. Vær ikke bange for at prøve noget nyt. Mal eksempelvis en glad farve på væggen, eller vælg en modig sofa, som du kan lide. Du kan finde gode tilbud på maling på (sponseret link) decofarver.dk. Planter, puder, vaser, tæpper og pyntegenstande er lette at skifte ud, så her kan du roligt eksperimentere med forskellige farver og farvesammensætninger.

Gode tips til en farverig garderobe
Hvis du ikke har lyst til at ligne et omvandrende cirkus, eller hvis det blot er lidt grænseoverskridende for dig at begynde at klæde dig i farver, så start blidt ud. Gul er især oppe i tiden, og den sarte lysegule farve klæder de fleste. Hvis du iklæder dig neutrale farver som en base, kan du altid peppe dit outfit op med farver. Eksempelvis med lyserød jakke, en farverig nederdel eller med enkle accessories, såsom en fin, farverig hårspænde. Er du mand, kan du også peppe garderoben op med simple metoder. Køb sko eller sokker i en glad farve, eller giv den gas med en farverig skjorte.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

EM i skyggen 13. juni 2021 kl. 23.00

AF: JOHN BRILL ENGKEBØLLE

Det frie valg 11. juni 2021 kl. 23.50

AF: TOM AHLQVIST

Venstre,s nedstigning fra… 10. juni 2021 kl. 14.17

AF: PAW HALLANDSON

Skat, hvor skal børnene være? 08. juni 2021 kl. 11.55

AF: JOHN WENNERWALD

Modige beslutninger 06. juni 2021 kl. 21.56

AF: JOHN WENNERWALD

Sorteper 30. maj 2021 kl. 21.04

Annonce