Annoncørbetalt indhold

Annonce: Gå på opdagelse i plakatverdenen: Tusindvis af plakater til hjemmet

Få et mere attraktivt hjem ved at anvende pladsen på væggene optimalt. Du kunne lægge vejen forbi en genbrugsforretning og få gamle malerier billigt, du kan hænge op. En bedre løsning ville dog være plakater, da du her har flere tusind designs at vælge fra.

(Sponseret link) Klik her for mere information om, hvor varierede udvalgene hos webshops inden for plakater kan være.mBl.a. finder du tekstplakater, abstrakte plakater, originale værker og genoptryk af klassiske plakater. Der er plakater til mødre, plakater til fædre og plakater til børn og alle hjemmets rum. Gå på opdagelse i en verden af flot dekor til væggene – og nup en stak plakater på vejen.

Tusindvis af valgmuligheder ved plakater

Plakater kan du få som citatplakater med et slagord eller en fed replik fra din yndlingsfilm, som guides over forskellige typer vin, som abstrakte malerier og tegninger med vilde former og farver, som billeder eller portrætter af dyr og planter mv. Med i tusindvis af plakater at vælge mellem, er du vis på at finde flere, der passer på væggen i dit køkken, soveværelse, badeværelse eller bryggers. Når først plakaterne er i ramme, holder de sig godt over flere år.

Få de nyeste designs på dine plakater

Visse forhandlere inden for plakater gør en dyd ud af ikke bare at lave genoptryk af tidligere designs eller printe folks billeder som plakat, men også lave nye værker. Derved bliver det nemt at finde originale designs, der stemmer overens med nymodens kunstneriske stilarter.

Gør rummet større med en billedvæg

Vil du gerne være lidt kreativ og skabe noget unikt med dine masseproducerede plakater, kan du lave en billedvæg i dit hjem, hvor du anretter en collage med forskellige plakater. Effekten bliver, at rummet virker større, hvilket er en af flere æstetiske finesser ved brug af billedvæg.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon