Annoncørbetalt indhold

Annonce: Ganni tøj til gode priser - gå sæsonen stilsikkert i møde

Ganni er et dansk mærke med sans for det skandinaviske, sporty og feminine look. Brandet har rødder i København - og man er derfor ikke overraskende også inspireret meget af de stilsikre kvinder i København og resten af verden.

Køb Ganni tøj til gode priser(sponseret link) og opgradér din garderobe. Mange items er farverige eller mønstrede og kan kombineres med en basisgarderobe.

Jagter du en henkastet og eksklusiv stil?
Den gennemgående genre hos Ganni er de gode kvaliteter og ‘hverdagsluksus’. Det betyder særligt, at sko er designede i læder, denimskirts er designede i slidstærk, ægte denim, og at striktrøjer indeholder uld. Takket være brandets fokus på de gode råmaterialer, kan man være sikker på, at man har sine Ganni items i mange år.

Hvem er Ganni-kvinden?
Kvinden, som ofte bærer tøj fra Ganni, er en kvinde, som elsker det tidløse design. Hun er dog ikke bange for at trække i et par sporty, tunge sneakers, en skater-inspireret tophue eller et par sprælske strømper. Ganni tøj er præget af de små detaljer, og man kan ofte genkende det aktuelle modebillede i deres valg af farver, snit eller designs.

Du er en Ganni kvinde, hvis du elsker at holde dig opdateret på de nyeste trends og leder efter kvalitetstøj med et ungt præg. De typiske designs eksperimenterer med mønstre og udskæringer, og ofte ser man over-size pasforme, som kan trækkes ud over et par løse jeans og give et henkastet business-casual look.

Tip: Køb Ganni tøj forskudt af sæson
Klæder man sig i tøj fra det københavnske brand, sikrer man sig en stilsikker sæson. Tøjet er en afspejling af seneste trends, og skal man endelig investere i et lækkert stykke tøj, kan man stilsikkert ty til Ganni. Skal du købe Ganni tøj til gode priser, kan du - som med andre brands - med fordel købe større items ‘forskudt’ af sæsonen. Det vil altså sige, at du køber en vinterjakke i foråret eller sommertøj om efteråret. Kan du dog ikke vente helt så længe, har Tiffany altid Ganni tøj til gode priser.

Flatterende kjoler til store fester
Venter en større fest forude? En kjole fra Ganni er altid et godt valg, hvis man sætter pris på at føle sig særligt kvindelig. Ganni kjoler er både korte og mellemlange, og man får mønstre eller flæser for alle pengene. Kjolerne kan både være prikkede, asymmetriske, med bindebånd eller med transparente detaljer. De danske kvinder har specielt kastet deres kærlighed på modellen Silvery Crepe Wrap Dress, som har vist sig at være flatterende på kvinder i alle størrelser.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Ganni