Annoncørbetalt indhold

Annonce: Gardiner til vinteren

Gardiner sætter en hyggelig ramme om livet indenfor, når vi trækker for i vintertiden og lader hyggen sprede sig. De fleste bliver hurtigt trætte af den danske vinter og det gennemtrængende mørke og kulde. Vinduerne er sorte huller ud i natten, og vi går på arbejde i mørke og kommer hjem i mørke. På denne tid af året gælder det om at indrette sig hyggeligt og rart derhjemme og omfavne indelivet med alle dets glæder.

De sorte vinduer kan ‘sluge’ lyset og giver sjældent en særligt hyggelig stemning. Flotte (sponseret link) gardiner skaber en helt anden, behagelig stemning, hvor I kan hygge jer derhjemme. Det kan blive et helt lille ritual at trække gardinerne for og indstille dig på tid til afslapning.

Vores fire bedste tips til vinterens gardiner

1. Isolerende gardiner kan holde kulden ude
Vidste du at gardiner isolerer mod kulde og træk? Du kan faktisk også få særligt isolerende gardiner, der holder trækken ude. Det kan hurtigt blive køligt at sidde ved ældre vinduer, der egentlig trænger til en udskiftning. En nemmere og hurtig løsning er at sætte gardiner op. Som bonus kan du også spare på varmeregningen.

2.Gardiner skaber hygge og stemning i hjemmet
Uanset hvilken stil du er til, kan dine gardiner understrege og fremhæve stemningen i dit hjem. Der findes utallige typer gardiner og stilarter med alt fra klassiske stofgardiner til persienner, lamelgardiner og rullegardiner i mange varianter. Med professionel rådgivning og skræddersyede gardiner, der passer præcis til dit hjem og dine behov, får du en gardinløsning, der er holdbar og flot.

3. Lyse gardiner reflekterer lys
Alle lyse overflader reflekterer lys, så hvis du vil have mest muligt ud af din belysning, kan vi anbefale lyse gardiner. Vælger du en gardintype med lidt shine eller persienner/lamelgardiner med en glat overflade, vil lysrefleksionen være større. Synes du det lyder lidt kedeligt med lyse gardiner, kan du vælge indvævede mønstre, strukturer eller mønstrede gardiner med en lys baggrund.

4. Gardiner med mønster eller farver understreger og skaber en stemning
Vil du helst fokusere på stemning og atmosfære, kan du med fordel vælge et flot mønster eller en af de moderne, dybe farver. En farve, der går igen i gardiner, indretningsdetaljer og måske som en lysere tone på væggen, giver sammenhæng i rummet og et flot samspil, der samler indretningen. Voluminøse ophæng med draperinger i lækkert stof er igen blevet en del af gardinmoden og kan gøres både luksuriøst og opulent eller mere stringent minimalistisk. Dermed bliver gardinerne en del af helheden og ikke blot noget man kun trækker for, så naboerne ikke kan kigge ind.

5. Intelligente gardiner slipper lyset ind
Selvom det kan føles sådan, er det selvfølgelig ikke mørkt hele tiden. Glemmer du at trække gardinerne fra, så du kan nyde det dagslys, vi faktisk får, er intelligente gardiner en løsning for dig. Automatiserede gardiner, der kan indstilles til at trække til og fra på bestemte tidspunkter, eller intelligente gardiner, der reguleres med en lyssensor, slipper lyset ind, selvom du er travlt beskæftiget med andre ting.

Tre andre tips til vinterens indretning

Gardiner er selvfølgelig ikke indretningsarkitektens eneste tricks. Spejle, dekorative lamper og endelig lysterapilampen kan også gøre underværker for bolig og vinterhumør.


1. Spejle placeret strategisk
Spejle placeret strategisk kaster lys fra lamper ud i rummet igen og får boligen til at virke større. Tænk gerne i anderledes faconer eller flotte rammer, så spejlet fungerer som et stykke kunst. ‘Kunsten’ i rammen bliver det reflekterede spejlbillede, så start med en prøveophænging, og se hvordan spejlet reflekterer lys og rum fra forskellige positioner. Vil du have mere lys rette mod sofakrogen eller spisebordet, skal spejlet op i nærheden.

2. Oplys hjørner og kroge
Dunkle kroge og hjørne gør rummene mindre og mørkere. Det behøver ikke at være 60-watts lamper overalt, men dekorative lamper, der oplyser i bogreolen, sofakrogen og gangens mørke hjørne, giver et ekstra pift til hjemmet, så det føles lidt lettere.

3. En lysterapilampe
Er du en af dem, der er ramt ekstra hårdt af vinteren, kan en lysterapilampe være en idé. De udstråler stærkt lys (helst omkring 10.000 lumen), der efterligner solens stråler i klart dagslys. Den skal gerne bruges en time eller to om dagen og gerne om formiddagen, så den ikke forstyrrer din naturlige døgnrytme. Lysterapilamper kan sagtens stå ved siden af arbejdspladsen, køkkenbordet, eller hvor det nu ellers passer, mens du foretager dig dagens sædvanlige gerninger.

Kontakt:
Moogio
Vejlevej 364
6000 Kolding

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon