Annoncørbetalt indhold

Annonce: Giv din virksomhed et ekstra løft

Er du klar til at læse en artikel om, hvordan du tager din virksomhed til næste niveau?

Der findes ikke et simpelt svar på det spørgsmål, men der findes masser af måder, som kan give dig bedre forudsætninger for at nå derhen. Det er netop det, denne artikel skal handle om.
Det er ikke tilfældigt, at der findes så mange coaches, rådgivere og lignende, som hjælper virksomheder til at nå deres mål, for det er bestemt ingen nem opgave. Det er tværtimod noget, som der findes mange forskellige svar på, for imens nogle er gået den ene vej med succes, har andre fejlet med at gøre stort set det samme.
Det handler dog også i den forbindelse om, at man gør det hele ekstra godt. Uanset den vej man vælger, skal man gøre sig særligt umage, hvis man vil nå til tops, og det er en hovedregel i andre de nedenstående punkter.

Få dit navn ud
Det er altid vigtigt at brande sin virksomhed, hvis den skal nå ud til kunderne. Det kan være en proces, som sker i etaper, men der er ingen tvivl om, at det kræver et vist fokus, hvis man vil lykkes med den slags. Mange virksomheder accepterer, at de ikke kender til denne verden, og derfor prøver de sig bare lidt frem, når der er lidt luft i pengepungen og kalenderen. Det er absolut ikke en måde, som er anbefalelsesværdig.
Branding er derimod noget, som skal ske med strategi og planlægning. Et godt eksempel er tryksager, hvor det er vigtigt at have en ide med det, man gør. Det nytter ikke noget, at man bare sender en masse blade i trykken, hvis de ikke er gennemarbejdede, og det samme gælder selvfølgelig plakater eller andre ting.
Tryksager kan dog være meget effektive, og selvom de har været på markedet i mange år, så holder de altså fortsat.
Skal du have ordnet tryksager af forskellig karakter, kan du klikke her.

Følg med de andre
Den digitaliserede verden gør det sommetider ganske svært at følge med for virksomheder. Der er så mange ting at holde øje med, og det er nogle gange svært at forholde sig til alt det, som faktisk findes rundt omkring. Der er ingen tvivl om, at når man taler om at følge med tiden, så er det vigtigt at tænke digitalt. Det betyder ikke bare, at man har udstyret, har fået oprettet en Facebook-profil og sidder klar ved tasterne. Nej, det handler om, at man faktisk tænker digitalt, og at man hele tiden er med i det mindset, det kræver.
Det betyder blandt andet, at man hele tiden overvejer de muligheder, digitaliseringen giver. Har du eksempelvis tænkt på, hvor mange analyseredskaber, du har til rådighed digitalt? Har du tænkt over, hvordan din virksomhed kan drage fordel af, at det ikke længere er særlig svært at nå ud til kunderne? Har du i din virksomhed vurderet, hvordan man med ganske få justeringer kan få firmaet frem på Google-søgninger? Stil dig selv denne form for spørgsmål.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Folketidende-4-annonce