cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Gode idéer til sommeraktiviteter for dig og din familie

Det er ikke for tidligt at gå i gang med planlægningen af årets sommerferie, for sommeren står meget snart for døren. Hvis du og din familie mangler noget inspiration til, hvad I kan lave sammen i jeres sommerferie, kan I få noget inspiration her.
26. maj 2020 kl. 13:24 Af Danmarks Jernbanemuseum

Annonce

Besøg forskellige legepladser

Der skal nogle gange ikke særligt meget til for at skabe nogle rigtig hyggelige stunder sammen. Hvis I er en børnefamilie, kan I bruge noget af sommeren på at besøge forskellige legepladser rundt omkring i landet. Der findes nemlig både store og små legepladser. Der ligger f.eks. en (sponseret link) skøn legeplads i hjertet af Odense, nemlig på Jernbanemuseet.


Tag i klatre- eller trampolinpark

Hvis I er en familie, der kan lide at være aktiv og udfordre jer selv, kan I tage i en klatre- eller trampolinpark. Det er begge to aktiviteter, hvor I får mulighed for at få en masse motion samtidig med, at I har det rigtig sjovt. I en klatrepark kan I komme til at klatre alverdens høje og udfordrende steder, og i en trampolinpark kan I hoppe rundt på forskellige trampoliner og lave tricks og lege.


Planlæg en picnic på stranden

Der er ikke noget som en hyggelig picnic i naturen. Om sommeren er det oplagt at tage meget til stranden, når det er godt vejr. I kan være sammen om at lave en picnickurv med lækre sandwichs og kolde drikke. Den kan I så tage med på stranden, hvor I kan holde picnic og bade i havet, hvis I er friske nok til det. Det er igen noget, som både børn og voksne kan være med til. Picnic kan I altid holde alle vegne, om det så er i jeres have eller i den lokale park. Der skal som sagt ikke så meget til for at skabe hyggelige momenter.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

AF: FRANCOISE ANDERSEN

DIAMANTBRYLLUP 23. juli 2020 kl. 10.44

AF: MARTIN WOUTERS

sejlrende og rensning 21. juli 2020 kl. 20.58

AF: JOHN WENNERWALD

Kan pensionsalderen gå den… 20. juli 2020 kl. 11.28

Annonce