Annoncørbetalt indhold

Annonce: Gode idéer til sommeraktiviteter for dig og din familie

Det er ikke for tidligt at gå i gang med planlægningen af årets sommerferie, for sommeren står meget snart for døren. Hvis du og din familie mangler noget inspiration til, hvad I kan lave sammen i jeres sommerferie, kan I få noget inspiration her.

Besøg forskellige legepladser

Der skal nogle gange ikke særligt meget til for at skabe nogle rigtig hyggelige stunder sammen. Hvis I er en børnefamilie, kan I bruge noget af sommeren på at besøge forskellige legepladser rundt omkring i landet. Der findes nemlig både store og små legepladser. Der ligger f.eks. en (sponseret link) skøn legeplads i hjertet af Odense, nemlig på Jernbanemuseet.

Tag i klatre- eller trampolinpark

Hvis I er en familie, der kan lide at være aktiv og udfordre jer selv, kan I tage i en klatre- eller trampolinpark. Det er begge to aktiviteter, hvor I får mulighed for at få en masse motion samtidig med, at I har det rigtig sjovt. I en klatrepark kan I komme til at klatre alverdens høje og udfordrende steder, og i en trampolinpark kan I hoppe rundt på forskellige trampoliner og lave tricks og lege.

Planlæg en picnic på stranden

Der er ikke noget som en hyggelig picnic i naturen. Om sommeren er det oplagt at tage meget til stranden, når det er godt vejr. I kan være sammen om at lave en picnickurv med lækre sandwichs og kolde drikke. Den kan I så tage med på stranden, hvor I kan holde picnic og bade i havet, hvis I er friske nok til det. Det er igen noget, som både børn og voksne kan være med til. Picnic kan I altid holde alle vegne, om det så er i jeres have eller i den lokale park. Der skal som sagt ikke så meget til for at skabe hyggelige momenter.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon