Annoncørbetalt indhold

Annonce: Gode råd hvis du gerne vil lære madlavning hjemme

Hvis du gerne vil lære at lave mad uden at gå på kokkeskole eller lignende, så kan man godt komme meget langt ved at anvende YouTube, bøger, privatejede hjemmesider og lignende. Der findes et hav af materiale som er lavet af professionelle kokke, mad entusiaster og meget mere som alle arbejder med mad på en næsten daglig basis. Hvis du gerne vil lære at lave god mad, så kan du anvende alle disse ressourcer til din fordel og blive en god kok indenfor huset fire vægge.

Se videoer på YouTube

På YouTube kan man finde en masse guides og information som viser dig hvordan du kan lave specielle retter trin for trin og andre hvor man videnskabeligt forklarer hvordan madlavningen fungerer. Alle disse forskellige YouTube kanaler kan du finde ved at søge efter specifikke mad relateret søgetermer på deres søgemaskine. Det kunne fx være ”how to make chicken curry” eller lignende sætninger. Hvis du gerne vil få en masse inspiration på daglig basis, så kan abonnere til disse kanaler og derved få notifikationer hver gang de deler indhold på deres YouTube kanaler.

Brug diverse hjemmesider

Rigtig mange hjemmesider deler information ud om madlavning og alt muligt relateret til madlavning. På (sponseret link) Kokken & Jomfruens hjemmeside deler de fx information ud om madlavning og meget andet på deres side med navnet ”inspiration”. Mange madentusiaster og virksomheder deler information om madlavning på internettet på ugentlig basis, som du derefter kan anvende til at gøre dig selv klogere eller drage inspiration fra.

Find kogebøger og lignende for at blive klogere

Over hele verdenen findes det utallige mængder af kogebøger på forskellige sprog og med fokus på forskellige retter, kulturer og meget mere. Mange af kogebøgerne er dybdegående, så hvis du nyder at læse om mad og lære en masse nyt retter og teknikker, så er der meget af hente i disse kogebøger.

På mange forskellige mad forums, Facebook grupper og andre madfællesskaber er der rigtig mange anbefalinger på gode bøger. Hvis du leder efter nogle specifikke anbefalinger, så kan du også spørge i disse forummer om de har nogle gode forslag til bøger som du kan læse og blive klogere af.

Hvis du ikke vil gøre meget ud af det og bare gerne vil læse lidt om mad, så kan du købe nogle brugte bøger fra diverse genbrugsbutikker. Sommetider kan du finde nogle gamle bøger, som giver dig et dybere indblik i hvordan folk lavede mad dengang og hvor fokus lå i forhold til madlavning.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon