cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Gode råd til at få drømmejobbet

Det gør en kæmpe forskel for vores psyke og velvære, når vi har det helt rigtige job.
30. oktober 2018 kl. 13:20 Af Kassekreditten.dk

Annonce

I sidste ende er det op til arbejdsgiveren, om de ønsker at give dig et job, men der er heldigvis en række ting, som du selv kan gøre for at sætte dig i en bedre situation.

Skriv en god ansøgning
En god ansøgning handler ikke kun om dig. Den handler i ligeså stor grad om, hvad du kan gøre for den arbejdsplads, hvor du søger et job. Læg mærke til hvad arbejdspladsen skriver, at de søger, og hvordan deres arbejdsplads i forvejen er. Hvis du har mulighed for det, så tag forbi og se på arbejdspladsen uden at stå i vejen.
Det er også en god idé at søge information om virksomheden på deres hjemmeside, da du på den måde finder ud af, hvad deres vision og målsætning er. De fleste virksomheder skriver deres vision på deres hjemmeside, og det er nu op til dig at fortælle dem om, hvordan du kan hjælpe dem med at muliggøre deres vision.
Man kommer til at kunne mærke i din jobansøgning, hvis du er gået skridtet videre end alle andre. De fleste læser jobopslaget, og så skriver de, at de lige præcis er den kandidat, som arbejdspladsen leder efter.

Brug din fritid til at blive dygtigere
Mange arbejdsløse har det problem, at de tror, at man kun får et nyt job ved at sende jobansøgninger. Det er klart, at en jobansøgning gør, at arbejdspladsen opdager, at du findes, men i mens du ikke har et job, eller mens du har et job, som du ikke er glad for så sørg for at blive bedre til en egenskab hver eneste dag.
Det er underordnet, hvad du gerne vil blive bedre til, men når du bruger din fritid på noget, som arbejdspladser kan bruge, så er du langt foran alle andre. Hvis du f.eks. køber en computer og bruger tid på at programmere eller redigere billeder i Photoshop, så opbygger din i ny kompetence. Hvis du mangler lidt kapital til at gå i gang så snak med dine venner eller overvej et lån. Du kan se mere her(sponseret link). Uanset hvem du låner penge af, så sørg for altid at have en plan for tilbagebetaling klar.

Gør altid dit bedste - uanset job
Du kender sikkert typen, som føler, at de er for gode til at arbejde i Netto eller McDonald’s. Det er bare en virkelig dårlig holdning at have til nogle, som giver dig penge. Lær at tage ansvar uanset hvilket job du har. Det skaber disciplin, som du kan bruge på alle arbejdspladser, og du ved heller aldrig, om der var en spændende forfremmelse på din arbejdsplads. Den slags får man kun at vide, når man klarer det godt.
Vi ved godt, at det er hårdt at søge job, derfor er det også vigtigt, at du laver noget andet end at se fjernsyn eller chatte med dine venner hele dagen, når du ikke har et job. I dag er der mange muligheder for at dele sine holdninger om en række emner så brug tiden der eller ved at lære noget nyt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

pengespilde på torvet 25. marts 2019 kl. 08.16

AF: JOHN WENNERWALD

Nødråb fra frontpersonalet 25. marts 2019 kl. 06.07

AF: ALICE MARGRETHE SELDAL

Guldborgsundlisten og… 22. marts 2019 kl. 11.26

AF: ERIK PFEIFFER DAMGAARD

Ligegyldig vejudvidelse 21. marts 2019 kl. 11.44

AF: JOHN WENNERWALD

Sundhedsvæsenet fodres med… 17. marts 2019 kl. 18.50

AF: MARTIN WOUTERS

så får tingsted å skylden 11. marts 2019 kl. 16.07

Annonce