Annoncørbetalt indhold

Annonce: Gode råd til den førstegangsgravide

En graviditet kan virke skræmmende når man aldrig har prøvet det før.

Man hører altid de typiske råd med ikke at drikke eller ryge, men der ligger mere bag end blot dét. Derfor får du her 3 gode råd.

Rengøring er vigtig
Når du er gravid, er det endnu vigtigere at gøre rent, end det var før. Vi ved alle, at der kommer et lille lag støv imellem rengøring til rengøring. Men de kemikalier som findes i luften, formår at binde sig til støvet, som kan blive usundt hvis det ligger for længe. For at undgå at den lille ny bliver udsat for kemikalier, er det vigtigt at lufte godt og grudigt ud i hjemmet, gerne flere gange om dagen. Derudover er det en god idé at sætte mereengøring på skemaet, selvom det senere i graviditeten kan blive svært. Hvis graviditeten bliver for hård, kan du forhåbentlig få hjælp til det huslige. Ud over rengøring, skal du helst undgå at gå med parfume. Ved at bruge parfume under graviditeten kan babyen udvikle allergi, så derfor bliver man frarådet at bruge noget som helst som indeholder parfume. Selv din shampoo skal helst være parfumefri, for at give den lille de bedste odds for et allergifrit liv.

Sociale muligheder
Nogle gange kan man godt føle sig ensom som gravid. Jo, man kan da snakke med kæresten om graviditeten, og de tager med til scanningerne, men de har jo ikke barnet inde i maven. Nogle gange har en gravid kvinde bare behov for at snakke med andre gravide. Kvinde til kvinde. Heldigvis findes der et forum som har netop dét formål. Ved at besøge (sponseret link)https://www.babyklar.dk/ får du adgang til et forum med mange forskellige slags opslag, både med navneforslag, fødselsberetninger og forskellige slags fødsler. Et netværk er nødvendigt som gravid, specielt første gang. Man kan ikke undgå at opleve ting, som man kan blive lidt bekymret over. Så man kan også bruge forummet til at få svar på spørgsmål, selv dem man ikke ville snakke med veninder om. Der er mange ting ved graviditeten, som der ikke generelt bliver snakket om. Men desværre kan graviditeten godt være andet end lutter lagkage.

Kosten er essentiel
Din kost er ufattelig vigtig for barnets udvikling. Så husk at spis sundt, og ikke alt for meget. I starten af graviditeten har du faktisk kun brug for 100 ekstra kalorier om dagen, og hen mod slutningen omkring 500. Det er jo ikke synderligt meget. Så selvom du føler dig sulten, har du altså ikke behov for andet, og det har barnet heller ikke. Det er også en god idé at holde sig fra rødt kød, da det indeholder toxoplasma, som ifølge studier kan medføre blindhed for dit barn.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Folketidende