Annoncørbetalt indhold

Annonce: Gode råd til sommerens bedste aktiviteter

Sommeren 2021 er ligesom sidste sommer blevet endnu et år, hvor festivaler, vikingemarkeder og andre store arrangementer er blevet aflyst. Ligeledes tyder meget på, at også antallet af udlandsrejser vil være noget lavere end for bare to år siden. Heldigvis findes der stadig mange gode aktiviteter som du kan opleve og tage del i hen over sommeren. Vi giver dig her tre forslag til aktiviteter du kan fylde din sommer med.

EM i herrefodbold

Der er lagt op til en mindre folkefest, når EM-slutrunden i herrefodbold fløjtes i gang den 11. juni. Danmark er kvalificeret, og vil i anledning af jubilæumsudgaven af EM spille alle sine tre indledende kampe mod Belgien, Rusland og Finland på Danmarks hjemmebane i Parken. Både hjemme i stuerne såvel som nær den danske hjemmebane i København er der lagt op til en regulær folkefest, når Eriksen, Schmeichel, Kjær og Hjulmand skal forsøge at genskabe den ikoniske og legendariske EM-triumf fra 1992. Hos Sportbonuskode.dk kan du finde det komplette kampprogram em 2021, hvor du også kan finde en oversigt over de øvrige (sponseret link) EM grupper samt gode tips og tricks til betting på kampene.

Foruden EM i fodbold, venter også de olympiske lege i Tokyo Japan denne sommer. Her vil de danske håndboldherre blandt andet skulle forsøge at gentage triumfen fra det seneste OL, ligesom at de mange andre danske atleter vil give alle sportselskere en fantastisk sportssommer.

Oplev naturen i det danske land

Selvom flere vælger at blive i Danmark denne sommer end normalt, betyder det ikke, at man ikke kan få naturskønne oplevelser. Fra Skagen i Nord til Vadehavet i Syd gemmer det danske land på en væld af skønne destinationer der er værd at besøge. Har du endnu ikke besøgt dem, kan du blandt andet overveje en ferie til Mols Bjerge på Djursland, Cold Hawaii i Klitmøller, Gudenåen nær Silkeborg og Ry, frilufts-paradiset ved Tarup Davinde på Fyn eller Møns Klint på Møn. Fælles for destinationen er, at ingen af dem er ingen af dem er længere væk end en god køretur i bilen, hvor der gemmer sig mange gode og vilde naturoplevelser.

Hyg med børnene i forlystelsesparkerne og zoologisk have

BonBon-Land, Tivoli, Legoland og de mange andre større danske forlystelsesparker vil endnu engang være åbne i år, hvor der venter meget god underholdning for ikke bare de mindste, men også dig der kan lide at mærke glæden og den gode stemning. Ligeledes gælder det for både de større og mindre zoologiske haver, der tilbyder en unik mulighed for at smage på den eksotiske omverden uden at forlade Danmarks grænser.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon