Annoncørbetalt indhold

Annonce: Gode tips hvis du skal oddse til EM i fodbold 2021

EM i fodbold nærmer sig med hastige skridt og mange glæder sig nok ekstra meget i år, da mesterskaberne desværre blev udskudt sidste år på grund af covid-19. I år er også noget helt særligt, da Danmark oven i købet er et ud af tolv værtslande. Dette betyder, at tre af kampene vil foregå på hjemmebane og vil udspille sig i Parken.

Er du en af dem, der synes en kamp bliver ekstra sjov, når der e odds på spil, så kunne du måske bruge nogle gode (sponseret link) EM odds tips. Her får du nogle bud på, hvad du skal gøre og ikke gøre, hvis du planlægger at krydre dit EM med odds.

Do’s

Her får du en række gode grundregler, der forbereder dig grundigt på din EM betting. Ved at sætte sig lidt ind i holdene bliver du godt klædt på til at oddse til EM i fodbold.

For det første er det en rigtig god idé, at sætte sig lidt ind i holdets spillere, inden du oddser. Her skal du især være opmærksom på, om nogle af spillerne er skadet og derfor spiller dårligere eller måske slet ikke deltager i den kommende kamp. Du kan også med fordel tjekke op på, om der er nogle spillere fra holdet, som er i karantæne. Det kan have stor betydning for resultatet af en kamp, hvis nogle af holdets stjernespillere er skadet eller i karantæne. Netop derfor er det en god idé holde øje med spillerne og holdets aktuelle form, inden du oddser.

Et andet godt tip er, at have styr på de forskellige holds styrker og svagheder. På den måde ved du hvem dit yndlingshold er oppe imod, og hvilke udfordringer det måske indebære at vinde over dette hold. En af de bedste måder at holde øje på holdenes indbyrdes styrker, er ved at følge med i venskabskampe og forberedelser.

Et sidste tip er at sammenligne EM 2020 odds hos de forskellige bookmakere.

Dont’s

Her er der nogle faldgruber, som du skal prøve at undgå, når du foretager dine EM odds.

Først og fremmest, så skal du passe på, at du ikke er for tidligt ude med dit odds. Det kan nemlig variere i takt med, hvem og hvor meget der spilles på. Hvis du er for tidligt ude, er der mange faktorer, der kan påvirke dit odds. For eksempel kan det være, at nogle af spillerne bliver skadet, deres form bliver dårligere eller de kommer i karantæne. Alt sammen noget du ikke kan tage højde for, hvis du oddser for tidligt.

Du skal være lidt påpasselig, hvis du vælger at livebette på EM. Særligt når det kommer til store begivenheder som EM 2021, kan det være fristende at spille på kampene live. Undersøgelser viser dog, at dine procenter falder, når du livebetter. Derfor skal du tænke dig om en ekstra gang, inden du vælger denne form for odds. Hvis du synes det er sjovt og spændende med livebetting, så er det en god idé at sætte et beløb af, som du ved du har råd til at tabe.

Med disse råd er du klar til EM i fodbold 2021.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon