Annoncørbetalt indhold

Annonce: Gør det nemt at købe hundefoder

Det sker altid på et ubelejligt tidspunkt, at posen med hundefoder tømmes. Så skal bilen startes, og du må af sted mod supermarkedet for at købe en ny foderblanding til din firbenede ven.

Er du en af dem, der har en travl hverdag? Så er det ikke meget tid til uforudsete indkøbsture. I stedet kan du have glæde af at (sponseret link) få hundefoder leveret til din dør.

Spar tid i hverdagen med levering lige til døren

Der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed, når hverdagen ruller. Job, fritidsaktiviteter og så selvfølgelig de daglige lufteture med hunden. Det kan være svært at få alle enderne til at mødes, for der skal jo også være tid til afslapning på sofaen.

Vil du gerne have mere tid i hverdagen? Du kan spare meget tid ved at få dit hundefoder leveret til døren. På samme måde som de andre dagligvarer hver uge kan leveres på din hjemmeadresse, kan din bedste vens mad også blive det. Det giver dig ekstra tid i hverdagen, som du kan bruge sammen med din hund.

Har din hund allergi?

Springer din hund glad rundt og logrer med halen? Det er et tegn på, at hunden er tilfreds med menuen hjemme hos dig. En logrende hale er nemlig en god indikator for, at du serverer det helt rigtige hundefoder for din bedste ven.

Oplever du i stedet, at din hund er træt og uoplagt? På samme måde som mennesker kan hunde også få allergi. Det kommer blandt andet til udtryk gennem kløe, udslæt, røde øjne og nysen. Når du oplever de symptomer hos din hund, kan det være en indikation på, at din hund har allergi.

Har du overvejet allergivenligt hundefoder?

Har din hund oplevet allergiske reaktioner? Det kan skyldes det hundefoder, du serverer for din firbenede ven. En nem måde at blive klogere på, om din hund har allergi, er derfor ved at skifte til allergivenligt hundefoder.

Du kan undersøg allergivenligt hundefoder til din hund, og derfra vurdere, om du mener, der kan være en god grund til at skifte foder. Nogle hundeejere vælger også at skifte til et allergivenligt alternativ for at forebygge allergi. Det gælder særligt for de hunde, der har en sensitiv mave, og som derfor kan have svært ved at fordøje hundefoder med eksempelvis korn.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon2