cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Gør det nemt at købe hundefoder

Det sker altid på et ubelejligt tidspunkt, at posen med hundefoder tømmes. Så skal bilen startes, og du må af sted mod supermarkedet for at købe en ny foderblanding til din firbenede ven.
20. februar 2020 kl. 07:00 Af Vuffeli

Annonce

Er du en af dem, der har en travl hverdag? Så er det ikke meget tid til uforudsete indkøbsture. I stedet kan du have glæde af at (sponseret link) få hundefoder leveret til din dør.


Spar tid i hverdagen med levering lige til døren

Der er mange ting, der skal gå op i en højere enhed, når hverdagen ruller. Job, fritidsaktiviteter og så selvfølgelig de daglige lufteture med hunden. Det kan være svært at få alle enderne til at mødes, for der skal jo også være tid til afslapning på sofaen.

Vil du gerne have mere tid i hverdagen? Du kan spare meget tid ved at få dit hundefoder leveret til døren. På samme måde som de andre dagligvarer hver uge kan leveres på din hjemmeadresse, kan din bedste vens mad også blive det. Det giver dig ekstra tid i hverdagen, som du kan bruge sammen med din hund.


Har din hund allergi?

Springer din hund glad rundt og logrer med halen? Det er et tegn på, at hunden er tilfreds med menuen hjemme hos dig. En logrende hale er nemlig en god indikator for, at du serverer det helt rigtige hundefoder for din bedste ven.

Oplever du i stedet, at din hund er træt og uoplagt? På samme måde som mennesker kan hunde også få allergi. Det kommer blandt andet til udtryk gennem kløe, udslæt, røde øjne og nysen. Når du oplever de symptomer hos din hund, kan det være en indikation på, at din hund har allergi.


Har du overvejet allergivenligt hundefoder?

Har din hund oplevet allergiske reaktioner? Det kan skyldes det hundefoder, du serverer for din firbenede ven. En nem måde at blive klogere på, om din hund har allergi, er derfor ved at skifte til allergivenligt hundefoder.

Du kan undersøg allergivenligt hundefoder til din hund, og derfra vurdere, om du mener, der kan være en god grund til at skifte foder. Nogle hundeejere vælger også at skifte til et allergivenligt alternativ for at forebygge allergi. Det gælder særligt for de hunde, der har en sensitiv mave, og som derfor kan have svært ved at fordøje hundefoder med eksempelvis korn.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: BUPL SYDØST

BUPL: Stop den onde SFO-spiral 10. august 2020 kl. 14.48

AF: JOHN WENNERWALD

Mundbind i flextrafik 09. august 2020 kl. 21.38

AF: HANS JØRGEN JØRGENSEN

Torvet i Nykøbing 08. august 2020 kl. 14.22

AF: JOHN WENNERWALD

God bedring til Prinsen 02. august 2020 kl. 21.26

AF: JOHN WENNERWALD

Forebyg højresvingsulykker 27. juli 2020 kl. 00.27

AF: STEFFEN BJØRNSGAARD BAGGER

Hvilke tal skal vurdere os 26. juli 2020 kl. 14.19

Annonce