cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Gør-det-selv projekter har været utroligt populære under lock-down

For de fleste har det været en udfordring af finde på noget at lave derhjemme, hvis man er hjemsendt fra arbejde. Mange danskere har været hjemsendt af flere omgange, og når de første par uger er gået, og man har fået lov at slappe lidt af, så kan det blive svært at få tiden til at gå, når samfundet er lukket ned og man derfor ikke kan gøre som man vil.
Med så god tid derhjemme, begynder man hurtigt at lede efter ting at lave, og de fleste har på en eller anden måde gjort noget ved hjemmet – lad det være en stor grundig rengøring, ommøblering eller nogle større gør-det-selv projekter. Specielt gør-det-selv projekter i form af renoveringer, eller andre nybyggerier i hjemmet har været populære, fordi det som regel er meget overskueligt med et fuldtidsjob at passe ved siden af.
25. juni 2021 kl. 08:44 Af Ekomposit

Garagen er typisk noget man skubber til siden i hverdagen

Der er mange ting man typisk skubber til siden, men egentlig burde få gjort noget ved. En af de helt store klassikere er garagen, netop fordi det for mange er et sted, hvor man smider lidt af det hele hen, som man ikke rigtigt bruger, eller blot skal opbevare for en stund. Kombinerer man dette med, at garagen jo ikke er et sted hvor man som regel opholder sig, så er det helt sikkert ikke garagen der står først på listen, når man skal have ryddet op derhjemme.
Men anderledes bliver det når man får meget tid mellem hænderne, hvilket corona jo har sørget for at mange mennesker har haft. Derfor har oprydning i garagen helt klart været noget mange hjemmegående har fået styr på under lock-down.


Haven har også får meget kærlighed under corona

Det er ikke alle der værdsætter at gå i haven i weekenderne, men er man husejer med en have der skal passes, så kommer man ikke helt udenom, medmindre man har lyst til at betale sig fra det. Men når man så har mere tid mellem hænderne, kan man jo med fordel opdatere haven en smule, og gøre den klar til en lækker sommer.

Specielt terrassen kan gøres hyggelig, når nu der skal bruges så mange timer derhjemme alligevel. Måske det var på tide af få lagt nogle (sponseret link) komposit terrassebrædder, så du i fremtiden slipper for al det vedligehold, som du nu hænger på i lock-down.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MOGENS H CHRISTENSEN

Borgmesteren er nede 24. september 2021 kl. 13.46

AF: TOM AHLQVIST

Vi skal værne om vores kulturarv: 21. september 2021 kl. 22.13

AF: DITTE RUST

Spoiler: Poolhusene i… 21. september 2021 kl. 12.35

AF: JOHN WENNERWALD

Klar til valget 19. september 2021 kl. 22.41

AF: LINDA SOMMER

Alle kan noget 18. september 2021 kl. 16.47

AF: JOHN WENNERWALD

Anonym og fortrolighed 14. september 2021 kl. 22.36

Annonce