cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Gør din hverdag mere praktisk

Hvis du går med tanker om at få indrettet din hverdag en smule mere praktisk for dig selv, så findes der nogle konkrete og nemme tips til, hvordan du får den slags ændret en smule. Det handler om fokus på tingene og nogle justeringer hist og her.
26. marts 2019 kl. 15:16 Af internetmatch.dk

Har du eksempelvis overvejet, om du har den rigtige internetudbyder, eller om den måde du ser TV på, er den rigtige for dig? Der findes masser af små ting, hvor der relativt nemt kan justeres og pilles lidt ved knapperne, så tingene bliver nemmere og mere overskuelige.

Når du skal finde den rigtige (sponseret link) internetudbyder, skal du kigge på, hvordan pris og hastighed hænger sammen. Det siger sig selv, at du ikke skal betale overpris for en langsom hastighed, men du skal samtidig også finde det niveau, som passer til dine behov. Har du ofte brug for en meget hurtig forbindelse, eller ser du TV gennem dit internet, så skal du nok prioritere hastigheden højere, end hvis du udelukkende bruger nettet til at finde opskrifter til kager.

Indret til en hektisk hverdag
Det er faktisk meget muligt at indrette et hjem, så det passer til en stresset hverdag. Selvfølgelig skal man aldrig bare indstille sig på at være stresset, for det er også vigtigt at lytte til sig selv og finde ud af, hvordan man kan få vendt netop den spiral.

Er man indstillet på at have en masse at se til, kan man forsøge at gøre hjemmet klar til det. Måske skal man have et område, hvor man hurtigt kan tage computeren frem og arbejde, mens man faktisk får ro til det. Det kunne også være, man skal have nogle arbejdsfri eller mobilfri zoner, hvor man simpelthen får koblet hjernen fra. Det kan der sagtens være brug for efter nogle lange dage.

Organiser faste rutiner
Hvis der er noget, som gør tingene mere praktiske, så er det, når man organiserer dem. Det gælder på de fleste områder, men det bliver naturligvis mere nødvendigt, hvis man har rigtig meget at se til. Man er nødt til at vide, hvornår der er mulighed for at gøre hvad, og det kan man gøre ved at skrive alle de vigtigste ting ned.

Derefter kan man prøve at lave nogle prioriteringer for sig selv, ligesom man kan tænke i en mere detaljemæssig planlægning, hvor man skriver ned, hvornår de forskellige ting skal gøres helt færdige.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: PER HØYEM

Vindmøller og Power-to-x anlæg 14. januar 2022 kl. 00.23

AF: PER HØYEM

Leo Christensen og Vindmøller 09. januar 2022 kl. 11.48

AF: PER THOMSEN

Aotocampere Stubbekøbing 23. december 2021 kl. 18.41

AF: PER HØYEM

Power-to-x- anlæg og Vindmøller 23. december 2021 kl. 15.16

AF: PER HØYEM

Tine Vinther Clausen 21. december 2021 kl. 19.39

AF: MARIA SCHOUW NIELSEN

Specialskolen Lolland - er… 18. december 2021 kl. 19.56

Annonce