Annoncørbetalt indhold

Annonce: Gør fællesarealerne mere indbydende

Til mange boliger, særligt i byerne, hører sig gård-/græsarealer eller andre former for fællesarealer, hvor boligernes beboere har mulighed for at lege, spise aftensmaden, nyde den friske luft og hvad der ellers måtte være af muligheder på et sådant fællesareal.

Mange fællesarealer passes ofte af beboerne i de boliger, der har adgang til og lov til, at benytte fællesarealerne, og med dette følger også, at arealerne ofte helst skal være så vedligeholdelsesfrie som muligt. Dette krav/ønske medfølger desværre også, at mange fællesarealer ofte ikke er særligt indbydende, da der ofte ikke er mange ting og redskaber, der fordrer de forskellige aktiviteter, såsom leg, spisning, grill eller andre aktiviteter, et fællesareal ofte vil blive benyttet til.

At fællesarealet skal være let at holde, behøver dog ikke betyde, at der ikke er plads til diverse redskaber. I dag er mange legeredskaber fremstillet således at de kan holde utroligt længe, og er stort set vedligeholdelsesfrie, og det behøver derfor ikke kræve den store arbejdsindsats, at give børnene mulighed for at boltre sig på en mindre legeplads. Grillarealer er også forholdsvis lette at implementere på en sikker og samtidig forholdsvis vedligeholdelsesfri måde. Til et grillområde, og i det hele taget på et fællesareal, vil det også være fordelagtigt at opsætte muligheder for at sidde ned og nyde sin mad eller hinandens selskab. Her vil et eller flere (sponseret link) bord bænkesæt være fordelagtige, da disse er lette at flytte på, når eksempelvis græsset skal slås, eller ved andre behov for at flytte dem. Bord bænkesæt fås i dag med planker fremstillet i plast, hvilket gør dem stort set vedligeholdelsesfrie, da de ikke, ligesom træplanker, med tiden bliver ødelagt af fugt.
Udvalget inden for bord bænkesæt er stort, og det er således muligt at finde både de kendte bord bænkesæt med rektangulært bord og bænke på to sider, samt kvadratiske bord bænkesæt med bænke på alle fire sider. Hertil hører at det også er muligt at finde bord bænkesæt både med og uden ryglæn og ligeledes, hvor bænkene enten er monteret til bordet eller hvor de i stedet er fritstående og derfor let kan flyttes, hvis der er behov for en bænk et andet sted på fællesarealet.

Fællesskab på fællesarealerne
Ved at genopfriske og gøre fællesarealet mere indbydende, lægges der i høj grad også op til, at få familier og beboere ud i den friske luft, benytte fællesarealet og nyde at have et sådant areal til rådighed.
Ikke mindst vil et opfrisket fællesareal, hvor der er gjort overvejelser om og implementeret noget lignende det ovenstående, også lægge op til at alle beboere, tilknyttet fællesarealet, kan mødes til store fællesarrangementer, der kan være med til at forbedre naboskabet, alle beboere imellem. Sådanne fællesarrangementer kan eksempelvis være grillaftener, sportsarrangementer, konkurrencer og andre aktiviteter - det er kun fantasien, der sætter grænser, og er fællesarealet godt udnyttet og indrettet, kan rigtig mange ting lade sig gøre.

Er en af problematikkerne ved at opfriske fællesarealet stadig vedligehold af arealet og de ting der bliver stillet op, kan beboerne med fordel også mødes og tage en arbejdsdag, hvor de hjælpes med at vedligeholde arealet - og så kan de jo altid nyde grillmad og hinandens selskab efterfølgende.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • have