Annoncørbetalt indhold

Annonce: Grønne energibesparelser vinder frem

Også i denne tid, hvor hverdagen for mange folk er præget af usikkerhed, vælger stadigt flere at tænke i grønne baner, når det gælder deres hus og energiforbrug.

Der findes mange måder at spare på inden for området grøn energi. Det gælder for eksempel alt lige fra installation af solceller til opsætning af varmepumpe.

Godt for både dig og planeten
At vælge at investere i grønne forbedringer på sin grund er godt på flere punkter. Det er nemlig ikke blot planeten, der nyder godt af den reducerede mængde af spildte ressourcer, men i høj grad også din pengepung. Større energieffektivitet betyder nemlig, at færre penge vil blive spildt på ingenting.
Et af eksemplerne på en grøn investering, der hurtigt kan give pote, er eksempelvis en luft til luft varmepumpe. Varmepumper af denne type udnytter energi i luften udendørs og bruger dette indendørs. Med en luft til luft varmepumpe kræver det således, at du får installeret en udendørs del såvel som en indendørs del. Er du nysgerrig på dine muligheder for dette, er der heldigvis råd for det: (Sponseret link) Læs mere om varmepumper luft til luft.

Mulighed for et diskret udseende
Mange fravælger denne type af energieffektiv opvarmning, fordi det ikke ser kønt ud. Du kommer nok næppe udenom, at det ikke ligefrem tilføjer til den stilrene boligindretning, men så er der til gengæld mange andre faktorer, der er medvirkende til at opveje dette. Derudover er det værd at notere, at en luft til luft varmepumpe faktisk fås i relativt diskret design. Således ser den nogenlunde tilsvarende ud til et airconditionanlæg.
For mange hjem handler det også meget om, hvor den er placeret. Selvfølgelig skal dette være et sted, som giver mening rent opvarmningsmæssigt, men i langt de fleste tilfælde er det også muligt at overveje steder, der er knap så iøjnefaldende og opmærksomhedshigende.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • varmepumpe-ann-04