Annoncørbetalt indhold

Annonce: Grunden til at søge hjælp til din næste hjemmeside

Står du og dit firma og mangler en ny hjemmeside eller måske en genopfriskning af en eksisterende, kan det virke som et stort og besværligt projekt. Det er ikke alle, der besidder evnerne til bare lige at lave noget som dette.

Men der findes heldigvis en løsning, da du kan hente hjælp ved et webbureau. De kan hjælpe dig med din hjemmeside, så du (sponseret link) får styr på det digitale med et full-service webbureau.

En hjælp på mange måder

At få hjælp til at lave firmaets hjemmeside kan være en rigtig god ide. Da den så bliver lavet af professionelle, der ikke er det mindste i tvivl, om præcis hvordan hjemmesiden skal tage sig ud for at passe til dit firma. Det kan være med til at give hele firmaet et løft, hvis hjemmesiden fungerer optimalt.

Der kommer til at være et tæt samarbejde mellem dig og webbureauets specialister, så de kan lære netop dit firma at kende. De ønsker at give dig de bedst mulige forudsætninger for øget vækst gennem forskellige strategier på tværs af platforme.

Hjemmesider er bestemt heller ikke det eneste, du kan få hjælp til, det gælder også noget som nyhedsbreve, søgemaskineoptimering og annoncering på blandt andet Facebook og Google.

Derfor har din hjemmeside stor betydning

Din hjemmeside har stor betydning, fordi den er det første, dine kunder ser, når de sidder derhjemme og kigger på nettet. Det er lige meget, om du er i byggebranchen eller noget helt andet, din hjemmeside skal stadig være med til at sælge din virksomhed frem for mange andre.

Derfor bør den også være flot, overskuelig og indbydende for kunderne. Når kunderne så først er faldet over din hjemmeside og har taget kontakt, gælder det blot om at holde fast i dem. Dernæst kan din kundekreds nemt udvide sig, ved at de anbefaler dig til andre.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon-1