cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Guide - 5 perfekte steder på Lolland-Falster, som du SKAL hen med dine børn

Lolland-Falster øerne tilbyder en række fantastiske oplevelser, som du og din familie kan nyde i skønne omgivelser.
29. oktober 2018 kl. 21:58 Af Barnetsverden.dk

Annonce

I denne guide kommer vi med 5 forslag, som du kan udforske med børnene.
Mangler du inspiration og idéer til, hvad du kan lave på Lolland-Falster og de nærliggende øer med din familie? Vi har masser af dem, så du kan planlægge en skøn tid på Lolland-Falster med dine børn. Der vil være rig mulighed for, at I vil have en fantastisk tid på øerne, hvor der er noget for alle aldre og behov.

1. Lalandia i Rødby - skønt feriecenter med kæmpe badeland
Har I planlagt at tage på Lalandia feriecenter, kan I godt begynde at glæde jer! Lalandia er det perfekte sted for børnefamilien, der har brug for sjove oplevelser. På Lalandia er der et stort indendørs legeplads i Monkey Tonkey land, hvor børnene kan slå sig løs og være aktive. Barnet har også rig mulighed for at lære andre børn at kende og lege med dem på den kæmpe legeplads. Et perfekt ophold for børnefamilien.
Hvis I overnatter på feriecenteret, er det en god idé at have medbragt lidt legetøj. De små kan eksempelvis bruge lang tid på at lege med lidt legemad(sponseret link), hvis I skal slappe af på værelset.

2. Knuthenborg Safaripark - Kom helt tæt på dyrene
I Maribo finder du det populære Knuthenborg Safaripark, som helt sikkert vil være et stort hit hos børnene. I safariparken har børnene for at komme helt tæt på dyrene gennem de 10 områder, hvor I kan se en masse skønne dyr fra forskellige verdensdele. På to af områderne har I mulighed for at slappe af, spise, handle eller lege. Der er en kæmpe legeplads, hvor børnene har mulighed for at rutsje, hoppe på trampoliner og en masse anden sjov leg. Som en ekstra bonus kan vi afsløre, at I også har mulighed for at prøve nogle sjove forlystelser. I kan både tage derhen for én dag eller overnatte på Hotel Søpark, hvor I har en skøn udsigt til Søndersø.

3. Guldborgsund Zoo og Botanisk have
Et andet meget børnevenligt sted finder du på Guldborgsund Zoo og Botanisk have i Nykøbing F, hvor I har mulighed for at se mere end 90 forskellige dyrearter. Det er en skøn familieudflugt og vil vække stor glæde hos børnene, der elsker dyr. Det er en hyggelig zoo, hvor børnene har mulighed for at gå rundt blandt geder eller ponyer og ae dem. Der er også en skøn regnskov, som byder på en række forskellige eksotiske dyr. Når I har brug for en pause fra dyrene, kan I besøge den store naturlegeplads. På legepladsen er der mulighed for at børnene kan lege rundt og grave lidt i Dinosandkassen.

4. Middelaldercentret
På Middelaldercentret får børnene mulighed for at gå tilbage i tiden og lave en masse forskellige aktiviteter. I kan både opleve vilde ridderturneringer, kigge på de store kanoner og se bliderne blive affyret hver dag klokken 12. De større og modige børn kan tage en tur i den magiske skov, hvor der er overnaturlige væsner. En sjov oplevelse for mange børn er også at opleve teknologipakken, hvor børnene kan se mange af de mest populære opfindelser fra Middelalderen. En anden aktivitet for børn over 8 år er bueskydning, hvor dit barn kan prøve kræfterne af med at skyde med bue og pil.

5. Postbåden
Ønsker I at have en dag i afslappede rammer, er der et hav af muligheder med Postbåden. Der er en række forskellige offentlige bådture, som I kan tage på. På turen kan I sidde på båden og nyde havet, mens I lytter til, hvad enten en naturvejleder eller en skipper kan berette om omgivelser. Det kan være en god idé at bestille i god tid, så I er sikre på at have en plads på båden til jer alle.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Endelig ændres voldtægtsparagraffen 23. februar 2020 kl. 21.40

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: MARTIN WOUTERS

per 1. marts har vi en… 21. februar 2020 kl. 15.06

AF: JOHN WENNERWALD

Tak til borgerne 16. februar 2020 kl. 21.15

AF: BJARKE ROSENKILDE

Beåndet eller åndløs 16. februar 2020 kl. 19.58

AF: TOM AHLQVIST

Nok er Nok. 13. februar 2020 kl. 23.06

Annonce