cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Guide: Få en skræddersyet camping der passer dig

Camping er en rejse ind i naturens verden, hvor man går i forfædrenes spor og oplever omverden, som den engang var. Det er som at tage en tur ind i fortiden, mens man stadig har visse moderne hjælpemidler, så turen ikke bliver alt for primitiv og barbarisk. Da vi er skabt af naturen, er det ingen undring, at camping stadig er populært blandt folk af alle demograffier.
16. maj 2019 kl. 13:05 Af Easy Wagon

Annonce

Der er meget der deler os, men den grundlæggende kærlighed til naturen kan ikke viskes væk. Der er dog mange forskellige måder at opleve camping på – lidt til enhver smag, om det er via (sponseret link) beboelsesvogne eller blot i det fri.

Hvilken slags camping skal jeg vælge?

  • -Beboelsesvogne. Dette er nok den mest afslappede og luksuriøse måde. En beboelsesvogn er egentlig et hus på hjul – fuldt justeret med toilet, sovepladser og opholdsrum. Hvis campingen skal foregå over længere tid eller i udlandet, kan det være en god idé, hvis du også ikke er helt vant til camping. Beboelsesvognen kan også bruges til andre formål end camping.
  • Autocamper. Den kan ses som miniversionen af beboelsesvognen – den lidt mindre luksuriøse version, som er yderst populær på diverse campingpladser rundt omkring. Autocamperen kan bruges til samme type camping som beboelsesvognen, men er nok den billigere løsning, hvis man kun skal bruge den til camping.
  • Teltet. Den klassiske campingmetode, hvor man ikke kun er lænket til en campingplads, men kan komme helt ind i naturen. Dette er for den lidt mere erfarne camper, der ikke er bange for at blive lidt beskidt og at leve med måde.
  • Camping i det fri – uden nogle former for beskyttelse. Dette er for veteranen, der vil kunne mærke naturen i både dets skønhed og dets hårdhed og som ikke nødvendigvis tager på camping for at nyde livet.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: JOHN WENNERWALD

Råstofferne forsvinder 10. november 2019 kl. 21.48

AF: BJARKE ROSENKILDE

Medier og logik 10. november 2019 kl. 10.39

AF: BJARKE ROSENKILDE

I demokratiets og… 08. november 2019 kl. 12.54

AF: BJARKE ROSENKILDE

Massesugesstion for viderekommende. 06. november 2019 kl. 09.40

AF: POUL HANSEN

At tænke sig.... 05. november 2019 kl. 17.08

AF: JOHN WENNERWALD

Lønnen stikker af 03. november 2019 kl. 21.55

Annonce