Annoncørbetalt indhold

Annonce: Guide: Sådan får du en god aften med vennerne

Heldigvis må vi så småt begynde at mødes igen på baren til et par øl og et meget tiltrængt catch-up. På grund af restriktionerne kan det dog godt være en udfordring at få samlet alle vennerne på den lokale bar eller restaurant. Med bordbestilling, mundbind, sidste udskænkning klokken 22 og næsen hjemad klokken 23 lyder måske ikke som det mest tiltrækkende. Derfor bringer vi en guide til hvordan du kan få en god, og stadigvæk coronavenlig, aften med vennerne.

Den hjemmelavede bar

Du og dine venner kan sagtens mødes til en øl eller to hjemme hos jer selv. Det kan eventuelt være en “Øl-smagning-og-betting”-aften. Vælger i betting som underholdning, kan i bruge hjemmesiden (sponseret link) henvisningskode, som har en samling af de bedste bonuskoder. Dertil kunne i hver især tage en øl med, som måske siger noget om jer selv. I kan med fordel kombinere øl-hyggen med en fodboldkamp i fjernsynet, hvor i så kan gøre noget ekstra ud af underholdningen i form af betting - det vil næsten være som at sidde på en sportsbar, bortset fra at den ikke lukker ned klokken 23. Så lav jeres egen hjemmelavede bar og vælg selv, hvornår den lukker. Selvom i ikke befinder jer på baren, anbefaler vi selvfølgelig at man stadigvæk bruger sin sunde fornuft, og følger regeringens retningslinjer i forbindelse med corona.

Nyd forårs- og sommervejret

Når man bor i Danmark, så ved man, at man skal nyde det gode vejr, når det endelig kommer på visit. Derfor vil den ideelle sommerhygge også tage sin plads i en af landets mange smukke parker. Her kan i vælge at grille noget god mad på engangsgrill (hvis man må), eller eventuelt bestille en god håndfuld pizzaer og splitte dem mellem jer. Senere på aftenen kan i lave lækre drinks, og nyde den smukke solnedgang - det vil føltes ligesom at være på en god restaurant, bortset fra at du er omgivet af smuk natur og hyggelige omgivelser.

Virtuel spilaften

Selvom mange af os heldigvis har helbredet i god behold, så vil der også være nogen i vennegruppen, som ikke bare lige kan tage en håndfuld øl under armen og være med. Selvom zoom-møder sikkert hænger dig langt ud af halsen, så kan det måske være den eneste mulighed for social samvær, for din ven som er udsat. Hvis du har en ven som står i den sørgelige situation, at vedkommende ikke kan mødes fysisk, kan i planlægge en virtuel spilaften. Eksempelvis har “det dårlige selskab” lavet en online spillefunktion, så man kan spille med sine venner på afstand. Med et par drinks eller øl skal det nok blive hyggeligt - og din ven vil helt sikkert takke dig for det.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon2