Annoncørbetalt indhold

Annonce: Guide - Sådan sparer du penge på de dyre indkøb

De fleste af os har en indre ønskeliste, der rummer en masse lækkert udstyr – lige fra computer, mobiltelefon og spillekonsoller til sportsudstyr, tøj eller interiør.

Alt efter hvor vi er i livet og hvilke interesser, vi har, ser listen forskellig ud. For de flestes vedkommende bliver det dyrt at indløse de mange ønsker. Er du en smule strategisk angående dine køb, kan det dog lade sig gøre at opnå store besparelser. Læs mere og bliv klogere på hvordan.

Vent på de bedste tilbud
Det er aldrig sjovt at vente, når der er noget, man har brug for eller længe har ønsket sig. Står du med et akut behov for eksempelvis en telefon, er du selvfølgelig nødt til at få anskaffet den hurtigst muligt, men drejer det sig derimod om nogle ønsker, der er lidt udover de basale nødvendigheder, gør du faktisk klogt i at væbne dig med tålmodighed. Hvert år i november står hundredvis af danske butikker nemlig klar med knivskarpe tilbud på alt mellem himmel og jord. Udstyr og interiør, der normalt står til høje priser kommer helt i bund, og hos mange butikker er der udover de usædvanligt gode tilbud også 20% eller mere på resten af butikken denne ene dag. Måske har du allerede nu gættet, at denne dag er Black Friday, hvor der i butikkerne er opstået en tradition for at trække ekstra opmærksomhed til sig gennem gode tilbud. Derfor kan du med fordel planlægge dine ønsker nu og indfri dem til Black Friday d. 23. november. For mere information om Black Friday samt hvilke butikker, der deltager, kan du besøge Blackfridaydanmark.dk, hvor du også kan finde en oversigt over Black Friday tilbud (sponseret link), når dagen kommer tæt på.

Køb brugt, hvis det er akut
Står du og kan ikke vente til Black Friday, gør du klogt i at købe brugt. Er det et spisebord eller en læsestol du mangler, findes der utallige genbrugsbutikker i de lokale områder. Handler det derimod om elektronik er det en god idé at gå til de lidt større forhandlere, der er specialiserede i at istandsætte og videresælge brugt elektronik. Her bliver produktet grundigt testet, og ofte vil der være 2 års reklamationsret på dit køb, så du er sikker på, at produktet virker.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • ann4-annonce