Annoncørbetalt indhold

Annonce: Guide til nye iværksættere

Hvis du går med en drøm om at kaste dig ud i tilværelsen som iværksætter, så kan du med fordel læse med her, hvor vi vil komme med nogle råd til dem, der enten er i gang med opstarten af deres virksomhed, eller går med tanker om at starte deres eget. Drømmen om et liv, hvor man er sin egen chef, og selv kan tilrettelægge sin arbejdsdag og arbejdstider er tiltalende for mange, men der er ikke bare lutter lagkage at starte sin egen virksomhed. Det kræver nemlig utrolig hårdt arbejde at starte sin egen virksomhed, og listen af arbejdsopgaver kan nogle gange synes uoverskuelig. Men før du kaster dig ud i livet som iværksætter og starter din egen virksomhed, så er det vigtigt, at du har gjort dig nogle grundige overvejelser.

Hvad skal jeg sælge?

Hvis du ønsker at starte din egen virksomhed, og ikke har fundet ud af, hvad du skal sælge, så er det her du skal starte. Du har sandsynligvis gjort dig nogle overvejelser omkring, hvilke typer af produkter du ønsker at sælge, men har måske ikke truffet den endelige beslutning. Det er helt centralt, at du får styr på dette, og et godt råd er at sælge et produkt du har kendskab til og som du brænder for. Det er nemlig altafgørende, at du går helhjertet ind i dette, da det kræver utrolig hårdt arbejde og lange arbejdsdage før du begynder at tjene penge på din virksomhed.

Opbevaring af produkter

Når man har fundet ud af, hvad man ønsker at sælge, er det vigtig at finde ud af, hvor produkterne skal opbevares. Mange nye iværksættere opbevarer i begyndelsen produkterne i hjemmet, da det er gratis, men det kræver også, at man har plads til det. Hvis du eksempelvis skal sælge nogle store produkter, der fylder meget, er dette sandsynligvis ikke en mulighed, hvorfor du kan finde (sponseret link) lokaler til leje, hvor du kan have et lager.

Hvor skal produkterne sælges?

Det er naturligvis også vigtigt at beslutte, hvordan man ønsker at sælge produkterne. Man kan åbne sin egen butik, hvis man har tilstrækkelig startkapital. Det kræver selvfølgelig nogle flere penge at leje et lokale, hvorfra man kan sælge sin produkter, end hvis man starter en webshop på internettet. Der er både fordele og ulemper ved begge løsninger, men hvis man er ny iværksætter, og ikke har en stor opsparing kan det være en god ide, at åbne en webshop til at begynde med. Så kan man altid åbne en fysisk butik, hvis det går godt.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon3