Annoncørbetalt indhold

Annonce: Gummistøvler: sådan vælger du den rigtige gummistøvle til det regnfulde forår

I Danmark lever vi på nogle breddegrader, der gør, at der til tider kommer usandsynligt meget vand ned fra oven. Som bekendt findes der ikke dårlig påklædning, kun dårligt fodtøj, så her kommer en oversigt over hvad, du skal have fokus på, når du skal ud at investere i noget nyt fodtøj, der er modstandsdygtigt overfor det danske vejr og klima.

Skaftet:
En af de første, og mere lavpraktiske ting, man skal gøre op med selv, inden man køber gummistøvler, er, hvad man skal bruge dem til. Bruger man dem på asfalt inde i byen, eller skal man rigtig ud at mudre sig til i skoven eller i de storevandpytter? Dette stiller nemlig krav til, hvor højt skaftet skal gå op på støvlen. Går man meget rundt inde i byen, er det måske ikke nødvendigt med et støvleskaft, som går helt op til knæerne, men vandre man til gengæld rundt ude i den våde, mudrede skov, kan det være praktisk med en højskaftet støvle. Tænk derfor over de behov, du har, og tænk dem ind, når du skal vælge hvilken støvle, du skal købe.

Sålen:
Her skal man igen tænkte over hvilke forhold, man kommer til at udsætte støvlen og sin fod for. Skal man på lange gåture i mudret terræn, så kan man med fordel vælge en støvle med forholdsvis stiv sål, der yder den korrekte støtte på de lange gåture. Skal man derimod kun gå kortere ture i rimeligt fladt terræn, så kan man med fordel vælge en støvle, der har en forholdsvis blød sål, da den formentlig vil føles mere behagelig på de kortere ture.

Vægt:
Vægten betyder selvsagt også noget, når man skal vælge en gummistøvle ud fra de behov, man har. Skal man ud at vandre mange kilometer i de nye støvler, så betyder en relativt lille vægtforskel lige pludselig rigtig, rigtig meget. Lige som man kender det nede fra fitnesscentret, så bliver en gentagelse hårdere og hårdere alt efter hvor mange gange, man skal lave den. Det er præcis det samme princip, der gælder for støvlen og det antal gange, benene skal løfte dem.

Pasform:
Lige som sko, så bliver støvler produceret med forskellige pasformer. Det vil sige, at nogle mærker og modeller bliver produceret med meget smalle såler, andre med meget bredde. Nogle bliver produceret i meget stift materiale, mens andre bliver produceret i et meget blødt og medgørligt materiale. Her er man igen nødt til at se på, hvad man mestendels kommer til at bruge støvlen til. Derudover, så skal man også vælge det, man synes, er mest behageligt. Hvis man mest kommer til at gå kortere ture, så gør det ikke den helst store forskel, om støvlen er stiv eller blød i materialet. (sponseret link)Klik her, hvis du ønsker at finde et firma, der har et bredt sortiment af gummistøvler

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon