Annoncørbetalt indhold

Annonce: Har I en brandslukker på arbejdet – hvis nu?

Heldigvis er det sjældent, det sker, men af og til opstår der brand på en arbejdsplads.

Det kan få konsekvenser for virksomheden, hvis værdierne går op i røg – og ikke mindst, hvis der er medarbejdere, der kommer til skade. Det kan derfor være værd at dobbelttjekke, om I har de brandslukkere, I skal have, og om de lever op til kravene.

Brandslukkere til forskellige brancher
Der er stor forskel på, om den skal kunne slukke ild i et køkken, på et kontor eller i en maskinhal. Derfor skal man vælge sin slukker med omhu, og muligvis have flere typer, alt efter hvad de skal bruges til. Herunder får du nogle gode råd om, hvordan du vælger de bedste og mest effektive af slagsen.

Lever slukkeren op til kravene?
Først og fremmest, bør du se på standarden, størrelsen og brandens karakter. Tag udgangspunkt i disse to tommelfingerregler:

Lov og forsikringskrav: Det kan anbefales at vælge en slukker, der er godkendt efter DS/EN3 standard. Så ved du, at den lever op til Dansk Standards kvalitetskrav, til kravene fra de danske brandmyndigheder og til den europæiske standard for mobile slukkere.

Brandtypen: Find ud af, hvilke typer af brande, der kan opstå i din virksomhed. I bør have en eller flere slukkere, der kan klare de former for brande, I kan risikere. Måske er der i ét lokale brug for en på 6 kg., mens der i et andet lokale er behov for en større eller en med et helt andet slukningsmiddel.

Hvilken brandslukker egner sig til hvad?
Her kan du se en oversigt over de forskellige slukkere, og hvad de egner sig bedst til. Det er vigtigt at have med, når man skal vælge.

Kulsyreslukkeren: Bliver også kaldt en CO2-slukker. Den bruges til fx el-tavler og maskiner og ødelægger ikke elinstallationerne. Den må IKKE ramme mennesker, da den køler ned til minus 78 grader.

Pulverslukkeren: En allround- eller universalslukker, der kan bruges til at slukke langt de fleste typer af brande, dog ikke brande i elinstallationer, da installationen kan blive ødelagt.

Skumslukkeren: En slukker til de ”flydende” brande, fx ved ild i fx benzin eller olie.

Vandslukkeren: Bruger vand og er derfor uskadelig for omgivelserne, men til gengæld meget effektiv til slukning af brande, fx hvor der er mange mennesker.

Brandtæppet: Er en effektiv måde at slukke små brande på, fx ild i en frituregryde.

Hos Falck kan vi hjælpe dig med at vælge den rigtige løsning. Vores rådgivere kan give jer anbefalinger og vejledning i, hvordan I sikrer jeres værdier og medarbejdere bedst muligt mod brand. Vi sørger også for, at udstyret bliver hængt rigtigt op hos jer.
Du kan læse mere om brandsikkerhed og (sponseret link)brandslukkere på falck.dk.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • FALK-FIREADVERTORIAL2-annonce