Annoncørbetalt indhold

Annonce: Har din virksomhed brug for en ny hjemmeside?

Internettets indtog de seneste årtier har medført, at flere og flere bruger internettet, når de skal finde kjolen til den næste runde fødselsdag i familien, bruge en fysio terapeut i nærheden af deres bopæl eller bestille take-away fra yndlingsrestauranten.

Det betyder også, at det stiller en række digitale krav til dig, der har et produkt eller service du gerne vil sælge. Det er meget vigtigt at du indtænker internettet og dermed (sponseret link)din hjemmeside i hele din plan for din forretning. For at nå ud til dine kunder og også potentielle kunder er det yderst vigtigt, at du har en hjemmeside der er både præsentabel og konverterende, således at den kan omdanne dine besøgende til konverterende kunder. Du vil i følgende artikel blive præsenteret for bureauet PK medier, der kan skabe en professionel og konverterende hjemmeside til netop din og din virksomheds behov.

Ikke længere blot et visitkort
Din hjemmeside er ikke længere blot et visitkort, der beskriver hvem du er og hvad du tilbyder. Det er din online butik, som flere og flere i dag benytter, når de handler tøj, varer og services direkte fra sofaen. Derfor er det altafgørende, at du har en professionel hjemmeside, der kan drive salg og er præsenteret i et visuelt flot og professionelt univers. Er du ikke ekspert i html-koder, teknisk set-up og grafik er det en god idé at hyre et bureau, der udvikler og er eksperter i at skabe professionelle hjemmesider til virksomheder. PK medier indtænker dine kunders rejse fra A-B, når de besøger din hjemmeside og sørge for at skabe hjemmesider, der simpelt og overskueligt gør dine besøgende til konverterende kunder.

En professionel hjemmeside vil skabe flere konverteringer
En af de helt store udfordringer som hjemmeside ejer er nemlig, at dine kunder ikke konverterer på din hjemmeside. Du kan have nok så mange besøgende, men hvis ikke de konverterer, fordi din hjemmeside måske er uoverskuelig eller på anden måde ikke fungerer optimalt, så kan din hjemmeside være mere eller mindre ligemeget.
Derfor kan det være rigtig godt for din virksomhed, at investere i at få et professionelt bureau til at optimere din hjemmeside. Investeringen i en professionel hjemmeside vil nemlig kunne betale sig mange gange tilbage, når du får mere trafik og dermed konverterende kunder til din hjemmeside, som resultat af at et bureau som PK medier har skabt en professionel hjemmeside til din virksomhed.
Har du besluttet dig for at investere i, at et bureau skal lave din hjemmeside, sidder PK medier altid klar til at hjælpe dig og din virksomhed, så du kan få det allerbedste ud af din hjemmeside.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Pk-medier-ann