Annoncørbetalt indhold

Annonce: Har dit lokalområde en hjertestarter til rådighed?

Det kan gøre en verden til forskel at have en hjertestarter til rådighed i sit lokalområde - og ikke mindst kan det være helt essentielt at vide, hvor den befinder sig. Orienterer du dig i dit område, og når frem til beslutningen om, at udbuddet af hjertestartere ikke er tilstrækkeligt, kan du med fordel tage kontakt til de enkelte virksomheder eller boligforeninger, der potentielt kan tage problematikken op og skabe handling.

En hjertestarter bør være pålidelig og inden for rækkevidde

Ved du, hvor du skal løbe hen efter en hjertestarter, er der gode chancer for, at du kan være med til at gøre en forskel og måske i sidste ende være den afgørende brik, der bestemmer udfaldet imellem liv eller død. En hjertestarter bør være pålidelig, tilgængelig og af god kvalitet - mere er egentlig ikke nødvendig, selvom det selvfølgelig altid er en god idé at sætte sig grundigt ind i tingene, allerede før uheldet er ude.

En hjertestarter sørger for alt det vigtige ved at analysere hjerterytme og afgive stød, der kan sætte gang i et stoppet hjerte igen. Benytter du en hjertestarter, fortæller den dig alt det nødvendige, du behøver at vide undervejs, så der er derfor ingen grund til at holde sig fra at forsøge at yde førstehjælp.

Hjertestartere kan skaffes eller lejes - af private såvel som virksomheder

Leder du efter en (sponseret link) hjertestarter, enten som privatperson eller på vegne af en virksomhed, er der heldigvis gode muligheder for at købe eller endda leje en af slagsen, så folk i området kan være trygge. En hjertestarter kan øge sikkerheden i hjem og på arbejdspladser væsentligt - og selvom den forhåbentlig aldrig kommer i brug, ville det være en tragedie ikke at have den, hvis uheldet skulle være ude. Sørg derfor for at undersøge dine muligheder grundigt.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon