cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Har dit lokalområde en hjertestarter til rådighed?

Det kan gøre en verden til forskel at have en hjertestarter til rådighed i sit lokalområde - og ikke mindst kan det være helt essentielt at vide, hvor den befinder sig. Orienterer du dig i dit område, og når frem til beslutningen om, at udbuddet af hjertestartere ikke er tilstrækkeligt, kan du med fordel tage kontakt til de enkelte virksomheder eller boligforeninger, der potentielt kan tage problematikken op og skabe handling.
15. januar 2021 kl. 11:59 Af Førstehjælp shoppen

Annonce

En hjertestarter bør være pålidelig og inden for rækkevidde

Ved du, hvor du skal løbe hen efter en hjertestarter, er der gode chancer for, at du kan være med til at gøre en forskel og måske i sidste ende være den afgørende brik, der bestemmer udfaldet imellem liv eller død. En hjertestarter bør være pålidelig, tilgængelig og af god kvalitet - mere er egentlig ikke nødvendig, selvom det selvfølgelig altid er en god idé at sætte sig grundigt ind i tingene, allerede før uheldet er ude.

En hjertestarter sørger for alt det vigtige ved at analysere hjerterytme og afgive stød, der kan sætte gang i et stoppet hjerte igen. Benytter du en hjertestarter, fortæller den dig alt det nødvendige, du behøver at vide undervejs, så der er derfor ingen grund til at holde sig fra at forsøge at yde førstehjælp.


Hjertestartere kan skaffes eller lejes - af private såvel som virksomheder

Leder du efter en (sponseret link) hjertestarter, enten som privatperson eller på vegne af en virksomhed, er der heldigvis gode muligheder for at købe eller endda leje en af slagsen, så folk i området kan være trygge. En hjertestarter kan øge sikkerheden i hjem og på arbejdspladser væsentligt - og selvom den forhåbentlig aldrig kommer i brug, ville det være en tragedie ikke at have den, hvis uheldet skulle være ude. Sørg derfor for at undersøge dine muligheder grundigt.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: LINDA SOMMER

Historisk bymidte i Maribo… 04. marts 2021 kl. 21.37

AF: SØREN LEVIN BØCKHAUS THORMANN

Roses skal, dem der roses bør 04. marts 2021 kl. 11.30

AF: PERNILLE KRUSE PEDERSEN

Haveæstetik er vejen frem 03. marts 2021 kl. 19.31

AF: MARTIN WOUTERS

præsentation fra formanden… 03. marts 2021 kl. 09.45

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov igen 02. marts 2021 kl. 14.07

AF: HENNING BECH JOHANSEN

Axeltorv i Nakskov 01. marts 2021 kl. 11.48

Annonce