Annoncørbetalt indhold

Annonce: Har du besøgt din tandlæge for nyligt?

Der er ingen tvivl om, at tandpleje er rigtig vigtigt, hvis du ønsker at passe godt på dine tænder. Deriblandt også jævnlige tandlægebesøg.

Dog er der mange, der har en tendens til at udskyde eller springe tandlægebesøg helt over.

Gør dig selv en stor tjeneste

Der er flere grunde til at springe et tandlægebesøg over. Du har måske tandlægeskræk, eller måske du ikke føler, at du har budget til en tandlægeregning midt i det hele.

Dog gør du dig selv en rigtig stor tjeneste, hvis du besøger din tandlæge jævnligt. F.eks. én gang årligt eller én gang halvårligt. Det efterlader dig med en god følelse, når du får en tandlæge til at tjekke dine tænder.

Hvis der er problemer med dine tænder eller skader på vej, så er der en chance for at opdage det i god tid. Det er langt bedre end først at opdage det, når det begynder at gøre ondt el.lign.

(sponseret link) Klik her for at læse mere om Tandlæge Aarhus.

Tag en snak med din tandlæge

Hvis der er en grund til, at du føler dig usikker ved at tage til tandlæge, så er det en god idé at tage en snak med din tandlæge. Hvis det er fordi, du har skræk for tandlæger, så har din tandlæge helt sikkert en måde at berolige dig på. Alle tandlæger er nemlig godt klar over, at tandlægeskræk er helt almindeligt hos mange.

Bestil din næste tid allerede nu

Hvis det er længe siden, at du har besøgt din tandlæge til et tjek, så er der ikke nogen grund til at vente med at bestille en tid. Som sagt er det bare at gøre dig selv en tjeneste.

Det føles langt bedre end at gå og være nervøs for, om der er noget galt med dine tænder.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon