Annoncørbetalt indhold

Annonce: Har du styr på gaverne inden jul?

Måske allerede har handlet de fleste gaver der skal handles i julen. I så fald er du en undtagelse! For de fleste har ikke gaverne på plads endnu. Det kan være stressende at skulle finde på alle de gaver der skal gives til jul.

Skal du give en sjov gave (sponseret link)? Måske en oplevelse i gave? Eller måske du bare skal holde dig til noget simpelt på ønskeliste. Se det på den lyse side – du får med meget stor sandsynlighed også en masse retur!

Hvis du er en af dem der altid frygter hvor mange penge julen kommer til at koste dig, og hvordan du nogensinde skal nå at handle alle gaverne, så kan du med fordel følge med nedenfor, hvor der gives et par fif til hvordan du kan finde på gode gaveideer og endda spare lidt mønt i processen!

Start online og i god tid
Det bedste for at give ro i sindet i december måned er at være ude i god tid. Det er måske lettere sagt end gjort, da det er de færreste der allerede har deres ønskeliste klar i november. Det kan dog betale sig at rykke i sine nærmeste for at få dem ud af fjerene, da det ikke bare kan give dig ro i sindet, men du har ovenikøbet også mulighed for at spare penge.
Når du så har løst først mission, og ønskelisten er på plads, så kan du gå i gang med at søge internettet for muligheder og priser. Her er Pricerunner et fantastisk redskab til at sammenligne priser og endda også give dig notifikationer når prisen falder!

Udnyt tilbudene op til jul
November og december og proppet med gode tilbud. Det er bare ikke altid at vi udnytter de tidlige tilbud til at få købt julegaverne. Men nu hvor du har ønskelisterne på plads så kan du med fordel benytte lejligheden til at spare lidt penge.

Black Friday er efterhånden blevet ret stort i Danmark. Konceptet er såmænd simpelt nok – alle butikkerne har procenter på hele butikken. Det betyder altså at man kan spare penge på alt fra tøj til elektronik. Det gælder både online og offline. Så hvad end du har det bedst med at handle i fysiske butikker eller hellere vil sidde hjemme foran iPad’en med en kop kaffe, så er der massere af besparelser at hente. Der er dog fordele og ulemper ved begge ting. Tager du ud i det kaotiske tilbuds ræs, så skal du sørge for at have tålmodigheden med og forblive i godt humør. Der er nemlig proppet med mennesker og butikkerne er lettere kaotiske. Det betyder dog ikke at det er helt smertefrit at handle online på Black Friday. Der starter tilbuddene allerede ved midnat, så leder du efter noget specielt eftertragtet, så skal du altså være hurtig ude. Samtidig så kan der forekomme længere online køer, hvor du i slemme tilfælde kan vente i op til flere timer.

Black Friday er dog desværre ovre for i år. Dagen faldt d.29 november, men så må du være hurtigere ude næste år!

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon-1