cookie-og-privatlivspolitik

Sponseret

Annonce: Har du styr på lønnen?

Uanset om du er virksomhedsejer eller ansat, er korrekt løn meget vigtigt for alle. Når der er tale om løn, handler det om mere end blot at sende lønsedler afsted. Du skal som virksomhedsejer huske, at der er skatter, du skal overholde og sørge for at betale. Har du en lille virksomhed med få ansatte, vil løn ikke være det, der tager længst tid at få afviklet, men desværre er der mange der begår en fejl, der går ud over dem selv og deres ansatte.
24. juli 2019 kl. 14:24 Af Azets

Annonce

Har du en større virksomhed kan det være nødvendigt at have en medarbejder ansat til at tage sig af lønafvikling. Du kan som mange andre vælge at benytte dig af en (sponseret link) nem lønadministration og ansatte et specialiseret firma til det i stedet.

Kontrol vs. specialiseret hjælp
Beslutningen om at bruge en lønadministrator bunder i sidste ende for mange i behøvet for kontrol over de penge, der udbetales fra firmakontoen. Har du det bedst med at have kontrol over de forskellige aspekter af din virksomhed, vil en ansat i huset måske være bedre og føles mere trygt for dig. Det kan være, at du tænker, det er lettere at foretage ændringer undervejes, hvis det bliver nødvendigt. Uanset hvad, er det et spørgsmål om personlig præference.
Beslutningen om at bruge en lønadministrator til at gøre arbejdet betyder på en måde, at du afgiver en lille del af kontrol. Du giver den videre til medarbejdere, der er uddannet til lige netop den opgave, det er at sørge for den bedste løsning, der kan sikre dig og dine ansatte løn, der er korrekt afviklet og udbetalt til tiden. Det er tid, du kan bruge på at fremme andre vigtige aspekter i din virksomhed, og du undgår at skulle ansætte en medarbejder til opgaven. Du slipper for besværet og får en løsning, du kan være sikker på vil virke.

Opvej omkostningerne ved lønadministration med fordele ved outsourcing
Vælger du en løsning, der involverer en lønadministrator, siger det sig selv, at det er en ekstra udgift. Du skal være sikker på, at det er pengene værd. Her handler det om at se på størrelsen af virksomheden, og hvilke erfaringer du har, når det kommer til lønafvikling. Måske synes du, det er nemt og bruger minimal tid på det, eller måske er du en af dem, der stresser hver gang det skal afvikles og bekymrer dig for, om det nu er gjort korrekt. De timer du vil skulle betale en medarbejder i din virksomhed, eller som du må tage ud af dine egne arbejdstimer, kan ofte være længere tid, end det tager en lønadministrator at gøre det. Du bør derfor opveje den omkostning og det besvær ved at gøre det internt op imod at lade en lønadministrator stå for administrationen af dette eksternt. Et er, hvad der økonomisk bedst kan betale sig, noget andet er, hvad du har det bedst med. Mange er mere trygge ved at lade specialiseret arbejdskraft klare opgaven, vi har alle vores spidskompetencer.KOMMENTARER

Her kan du skrive en kommentar og deltage i debatten. Den må gerne være livlig og skarp, men hold dig til emnet og skriv med respekt for andre og i en god tone. Redaktionen forholder sig retten til at slette indlæg, der ikke lever op til vores retningslinjer, som du kan læse her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet

Modtag nyheder hver dag kl. 12

Se eksempel på tidligere nyhedsbrev her

Læserbreve

AF: MARTIN WOUTERS

vedr. flere turister i… 11. juli 2020 kl. 08.51

AF: JOHN WENNERWALD

Gratis tandlæge til alle 05. juli 2020 kl. 21.02

AF: MARTIN WOUTERS

hvordan bliver der smidt… 01. juli 2020 kl. 16.46

AF: MARTIN WOUTERS

have bad ved slotsbrygge 01. juli 2020 kl. 10.01

AF: PER HØYEM

VINDMØLLER 29. juni 2020 kl. 12.36

AF: MARTIN WOUTERS

måske masse af… 29. juni 2020 kl. 10.23

Annonce