Annoncørbetalt indhold

Annonce: Har du styr på lønnen?

Uanset om du er virksomhedsejer eller ansat, er korrekt løn meget vigtigt for alle. Når der er tale om løn, handler det om mere end blot at sende lønsedler afsted. Du skal som virksomhedsejer huske, at der er skatter, du skal overholde og sørge for at betale. Har du en lille virksomhed med få ansatte, vil løn ikke være det, der tager længst tid at få afviklet, men desværre er der mange der begår en fejl, der går ud over dem selv og deres ansatte.

Har du en større virksomhed kan det være nødvendigt at have en medarbejder ansat til at tage sig af lønafvikling. Du kan som mange andre vælge at benytte dig af en (sponseret link) nem lønadministration og ansatte et specialiseret firma til det i stedet.

Kontrol vs. specialiseret hjælp
Beslutningen om at bruge en lønadministrator bunder i sidste ende for mange i behøvet for kontrol over de penge, der udbetales fra firmakontoen. Har du det bedst med at have kontrol over de forskellige aspekter af din virksomhed, vil en ansat i huset måske være bedre og føles mere trygt for dig. Det kan være, at du tænker, det er lettere at foretage ændringer undervejes, hvis det bliver nødvendigt. Uanset hvad, er det et spørgsmål om personlig præference.
Beslutningen om at bruge en lønadministrator til at gøre arbejdet betyder på en måde, at du afgiver en lille del af kontrol. Du giver den videre til medarbejdere, der er uddannet til lige netop den opgave, det er at sørge for den bedste løsning, der kan sikre dig og dine ansatte løn, der er korrekt afviklet og udbetalt til tiden. Det er tid, du kan bruge på at fremme andre vigtige aspekter i din virksomhed, og du undgår at skulle ansætte en medarbejder til opgaven. Du slipper for besværet og får en løsning, du kan være sikker på vil virke.

Opvej omkostningerne ved lønadministration med fordele ved outsourcing
Vælger du en løsning, der involverer en lønadministrator, siger det sig selv, at det er en ekstra udgift. Du skal være sikker på, at det er pengene værd. Her handler det om at se på størrelsen af virksomheden, og hvilke erfaringer du har, når det kommer til lønafvikling. Måske synes du, det er nemt og bruger minimal tid på det, eller måske er du en af dem, der stresser hver gang det skal afvikles og bekymrer dig for, om det nu er gjort korrekt. De timer du vil skulle betale en medarbejder i din virksomhed, eller som du må tage ud af dine egne arbejdstimer, kan ofte være længere tid, end det tager en lønadministrator at gøre det. Du bør derfor opveje den omkostning og det besvær ved at gøre det internt op imod at lade en lønadministrator stå for administrationen af dette eksternt. Et er, hvad der økonomisk bedst kan betale sig, noget andet er, hvad du har det bedst med. Mange er mere trygge ved at lade specialiseret arbejdskraft klare opgaven, vi har alle vores spidskompetencer.

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Folketidende og en annoncør.

Folketidendes uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Folketidendes nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Folketidendes øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens byline for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra vores uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.

  • Annonce-billede-skabelon